Sevgili kızlar,

Bugun kardeşim ve erkek arkadaşımla alışverişe cıktım ve maalesef bu alışveriş benim icin kabusa donuştu. Aslında bugun alışverişte cok kotu şeyler yaşanmadı ama bir şeylerin farkına vardım ve bu farkındalıklar canımı yaktı. Birincisi ; şunu anladım ki benim bir tarzım yok. Elime neyi gecirirsem onu giyiyorum. Giyimime gereken ozeni gostermiyorum. Sacım hicbir zaman istediğim gibi guzel gorunmuyor. İkincisi ; bu ozensizliğimin sebebinin de kilolarım olduğunu farkettim. Nasıl olsa, ne yaparsam yapayım hicbir kıyafeti uzerime yakıştıramıyorum. Ne kadar zayıflamak istesem de şu gırtlağımı bir turlu durduramıyorum, ustune ustluk cok yorulunca şekerim duştuğu icin koşu bandı, bisiklet gibi evde kullanabileceğim spor aletlerini kullanamıyorum. Doktor sadece yuruyuş yapmama izin veriyor, ama gunluk telaşlar icerisinde ne yuruyecek vaktim, ne de cıkıp da rahatlıkla yuruyebilecek bir alanım var. Ucuncusu ; her problemi halletsem bile maalesef bu aralar maddi durumum da pek dolabımı yenilememe musaade etmeyecek. Aslında bu kadar problem icerisinde baştan yaratılma şansım var mı yok mu bilmiyorum ama, olur da benimle aynı sıkıntıları yaşayan biri varsa belki bana birkac tavsiye verebilir diye umut ediyorum. Dış gorunuşumle ilgili ozguvenim yok. Ve bu beni başka yonlerden de olumsuz etkiliyor. Cok uzuluyorum.