merhaba kızlar
bundan aylar once topuklu aykakbı aldım. (5 cm filan topuğu) ilk başlarda yururken zorlandım ilk kez giydiğim icin sonra bi kac kez giyince baya baya alıştım ayakkabıya, hatta bi kac gun once bi yere duğune gittim, duğunden once arkadaşlarla oranın tarihi yerlerini gezdik. aslında dağ tepe gezdik diyebilirim. boyle gezeceğimizi bilmediğimden topuklu giymiştim ben ama hic sorun olmadı cok cok rahat gezdim ben bile şaşırdım bu kadar alıştığımı bilmiyordum...

neyse bugun de

bu ayakkabıdan aldım. topuğu 9 cm filan ama yu-ru-ye-me- diiimmm
bulunduğum şehrin yolları asfalt değil. belediye sağolsun bi asfalt atmadı. inanırmısınız şehir merkezinin sokakları koy gibi resmen cakıl taşları dolu. normal ayakkabı ile zor yururken bırakın topuklu ile nasıl gezebilirim ki. giydim dışarı cıktım, biraz yurudum ama yuruyemedim tekrar eve geldim spor ayakkabı giydim cıktım, arkadaşlarıma karşı da utandım biraz.

ya ben nasıl bu ayakakbı ile yurumeyi oğrencem. boyle dışarda gezerek de alışamicam anladım bunu. diğer ayakkabımın topuğu hem daha alcak hem biraz daha kalındı onla cok zorun yaşamadım ama sanırım bunu aldığımla kalcam. sevgilimin yanına giderken filan giymeyi duşunuyodum o zamana kadar da alışmam gerek ama sanırım alışamicam moralim bozuuukkk topuklu aykkabı ile yuruyebilen arkadaşlarım bile bu yollarda biz bile yuruyemiyoruz diyor ayrıca bi arkadaşım 2 kez topuğunu yaptırmış taşlar yuzunden.

ben nasıl alışabilirim bilmiyorum:2: