Kızlar merhaba oncelikle konuyu nereye acsam bilemedim cilt sorunlarına mı tırnak bolumune mi, en sonunda ikisini de kapsıcak imaj bolumunde karar kıldım . Bu benim ilk konum ama yaklaşık iki yıldır da takipcisiydim forumun yani acemi diye bakmayın:76::76:. Başlıktan da anlaşılcağı gibi cilt yağlanmasına bana kesin cozum olmuş bir yontemim var (umarım sizin işinize de yarar))) Ve başlıyorum.......

1- Cilt yağlanması, parlaması makyajın yarım saat icinde akıp gitmesini engellemek icin;
Arkadaşlar benim cildim aşırı şekilde yağlı burun ve cevresi,alın hatta cene bolgem bile ( o kadar yağlanma karşıtı krem,sabun kullansam da ) yağ icinde kalıyordu. Ta kiiiiiii diş macununu keşfedene kadar ) Yapıcaklarınızı anlatıyım....
İlk olarak cildinizi bir tonikle temizleyin veya bu bir yuz sabunu da olabilir(amacımız yuzun ilk kuru ve yagsız olması)
Sonra elinize bir bezelye boyutundan biraz daha kucuk diş macununu alın( renksiz olanlarından olsun icinde mavi yeşil gibi renkler olmassa iyi olur) bunu baş ve işaret parmaklarınızın arasında ovusturun taki renki biraz saydamlasıp ucuk
beyaz olana kadar. Sonra bu kremsi yapıyı burnunuza hafif dokunuşlarla surun iyice yedirin, sonra temiz başka bir parmagınızla fazlalığı da yine hafif dokunuslarla alın. hic bir beyazlık kalmasın. yağlanan nereniz varsa surun (ben gozkapaklarımın ustune bile suruyorum ))
daha sonra bir iki dakikada kuruduktan sonra bu surdugum bolgelere sadece pudra uygulayın (SAKIN AMA SAKIN YAĞLI CİLTLER BURUN ALIN BOLGENİZE FONDOTEN UYGULAMAYIN. HER NE KADAR YAĞLANDIRMAZ DENSEDE OYLE OLMUYOR EMİN OLUN )))
bu kadar arkadaşlar umarım benim bu nacizane yontemim sizin de işinize yarar. Benim makyajımı yaptıktan 1 saat bile gecmeden makyajdan eser bırakmayan ışıl ışıl parlayan cildimde baya yaradığı kesin )))):76::76::76:

2- Oje surdukten sonra tırnaklarımızın sararması
Bu cıvıl yaz gunlerinde oje surmemek elde değil. Ozelliikle kırmızının bordonun bir hastası olarak tırnaklarım da devamlı bir oje bulunur. Fakaaaat herşey ojeyi cıkarana kadar guzel hoş...... tırnak uclarım sap sarı oluyolar, bunu kapatmak icin daha da oje surdukce daha da sararıyolardı. Taaaaaaa ki (2) tırnaklarımı ojeden sonra bir parca pamuga limon sıkarak ovuşturuncaya kadar. Kızlar gercekten işe yarıyor tırnaklarımın ucları falan bembeyaz oluyorrr

Umarım bu kucuk yontemler sizde de işe yarar. Hatta bu topiği bu kadar kucuk bırakmayalım. Dileyen, fikri olan varsa boyle doğal hayatta işimize yarıcak onerileri bizimle paylaşsın COK OPUYORUM KIZLAR