merhaba kızlar, bır suredır kılo vermekle ugrasıyorsum ve guze sonuclarda alıyorum ama ancak guzelleşmek ıcın kılo vermek yeterlı olmuyor kılo verdıkce bı cok sorun azaldığı gıbı bazı konulardada sorunlar artıyor aacıkcası . o yuzden bende bunların onune bır an once gecebılmek ıcın ben kendı adıma bı lıste oluşturdum kendımde sevmedıgım rhatsız olduğum maddelerı yazdım , bunlardan bazııları cıldımle ılgılı, sıkılaşmayla yada vucudumun estetıgıyle ılgılı nette ccozumler aramaktan bunaldım ve benımle aynı sorunları paylasan arkadaslarmdan kendı kullanıpta cozum gorduklerı kurlerı maskelerı yada cozumlerını benımle paylaşmalarını bana yardımcı olmalarını ıstıyorm nasııl bı yol ızledıler yada onerdıgınızz tarıfler maddelerme gelınce aşağıya yazayım aklıma geldıkcede eklerım umarım sızlerede faydası dokunur bu topıgın, kısacası kızlar kendmde buyuk degısımler ıstıyorum :13:

DİĞER TOPİKLERİM

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...34620-20-gunde-adim-sayarak-4-kilo-verme.html
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...el-kilolar-vericeksiniz-cogu-denendi.html#top
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...da-10-12-kg-verdiren-domates-suyu-diyeti.html

AŞAĞIDA ONERDİĞİNİZ KURLERİ DE PAYLAŞIYORUM MERAK EDENLER BAKABİLİRLER

1.Dişleri beyazlat( her gun fırcalıyorum ama hala beyaz degıller)
2.Goz altı morluklarım(bı ara gozluk kullanıyordum onlardan mıraz kaldı bana)
3.Yuzunu canlı tut( yuzum eskıden bebek yuzu gıbıydı , puruzsuz ve canlıydı sımdı ıse tam tersı puruzlu ve cansız )
4.leke izlerine cozum bul( bu lekeler ıcın doktorada gıttım zamanla gecıcenı soledı ama gecmıyor gunes lekelerı , sıyah noktalar, sıvılce ızlerı, yara ızlerı hepsı mevcut )
5.Vucudu sıkılaştır( kollarım sarkmış durumuda tabı dıger bolgelerımde )
6. selulitlerden kurtul( selulıt baslı bela basıma kollarımda bıle var)
7.terleme sorunu coz( buyuk sıkıntılarımdan bırı terleme cok aşırı terliyoRum )
8.goguslerını kucult(once amelıyatsız kucultmek ıstıyorum, son cozum amelıyat dusunuyorm )
9.saclarını boya canlılaştır( saclarım hem cansız , hem dokuluyor, hemde renginden memnun degılım) 10.tuylerinden kurtul( limonsuyu - tuz karışımını deneyecegım ama onerılere acıgım )
11.tırnak, kaş ve kirpik bakımı yap,(tırnaklarımı sevıyorum aslında her zaman frenclı gıbı duruyorlar ama daha bakımlı olmalarını ıstıyorum ,kırpıklerımın daha uzun olmasını ıstıyorum , kaslarımda yok gıbı duruyor zaten profılımde resımlerım mevcut)
12.topuklu ayakkabıya alış( bu konudada yardıma ıhtıyacım var cunku cok sevıyorum topuklu ayakkabı gıymesını , malum kıloyken cok daha fazla ıskence oluyordu , suanda kılo var ama artık bı yerden başlamam lazım
13.goguslerımden dolayı dık duramıyorum, dık durmaya calıs
14. eskı kıyafetlerı degerlendır ve yenı kıyafetler ve aksesuarlar al (canta, ayakkabı, gozluk vs vs..
15.parfum ve deodorant
16. makyaj malzemelerı ve makyaj stılı ( onerılerınızı bekliyorum bu konudada memnun kaldığınız tavsıye ettıgınız urunler ve makyaj uygulama teknıklerını
17.sivilce ve sivilce izlerime cozum bul, sivilce cıktıgında yapmam gerekenler
18. goz altı torba ve cizgileri ,alın cizgileri

ONERDİĞİNİZ KURLER

1.DIŞ GORUNUM :

LoveLondon .!.:
dovme ve piercing
Genişletmek icin tıkla...

Frezya .!.:
beğenmediğin bir yerinden kucuk bir operasyon gecirebilirsin mesela,kendini iyi hissedirecek dıs bakım yapmalısın

kobayfare .!.:
gozluklerden kurtul

masal5758 .!.:
Kıyafetlerini yenileyebilirsin durumun varsa

canevimden .!.:
bayagi kilolusun once bi su kiloyu hallet gerisi teferruat....

2.YUZU CANLI TUTMAK İCİN:

burcak_26 .!.:
Her hafta banyoda yuzune kese yapmanı oneririm. Oyle cok farklı oluyor ki.. Puruzsuz yumuşacık. Sonra da cıkınca yuzune gul suyu+bebe pudrası karışımını surup yıkayabilirsin. Hem beyazlatıyor hem parlatıyor. Sonrada nemlendirici kremm
Ayrıca canlı tutumak icin her gece yatmadan yuzunu temizleyici bir urunle yıkayıp gulsuyu ile toniklemeni tavsiye ederim.. Gulusyu icin ise doğal olması onemli. rosense marka kullanıyorum ben : )

kobayfare .!.:
yuzunun cansızlığı doğru beslenmemen cay kahve sigara alkol olabilir hayatım beslenmene dikkat et yaptığın diyetlerde neden olmuş olabilir

soslusarma .!.:
cilt temizliğin icin urun kullanıyor musun bilmiyorum ama hemen cildine uygun bir dermokozmetik urun edinmelisin kendine. cildini canlandıracaktır duzenli kullandıkca.

3.LEKELERE COZUM :

burcak_26 .!.:
Cil gibi guneş lekeleri vardı bende de.. Hergun duzenli elma sirkesi surdum. Ve arada elma sirkesi+suyu kaynatıp buhar banyosu yaptım yuzume. Cok faydası oldu, baya azaldılar.. Ama dediğim gibi bu tur şeyler duzenli yaapıldkca işe yarıyor.

4.TOPUKLU AYAKKABI :
canevimden .!.:
topuklulara evde giyip alisabilirsin.

5.KİRPİK VE KAŞLAR :

kobayfare .!.:
fotolar gorunmuyo hayatım hala kirpikler kaşlar icin badem yağı oneririm,kulak pamuğunu al badem yağını sur kaşlarına kirpiklerine tatlım

masal5758 .!.:
Kaş kirpik iin eosse kulanabilirsin benim arkadaşımda hiiccc kaş kirpik yoktu şu an inanılmaz cıktı.Cok memnun kendisiKaş kirpik bakışlara anlam katıyor bence onemli bişey

6.KIYAFET KOMBİNASYONLARI:

7. SPOR,KİLO VE SIKILAŞMA :

kobayfare .!.:
plates yap aşırı sıklaştırıyo hayatım

Frezya .!.:
Oncelikle kilon nasıl cok kilon yoksa eğer,mutlaka spor yapmalısın,cok aşırıya kacma sonra sıkılma diye,gunde yarım saat mutlaka yap..Detoks yapman iyi olur..bol bol su ic..yediklerine dikkat et,sorunlu bir bolgen varsa bolgesel calışabilirsin..

masal5758 .!.:
Bunun dışında spor yapabilirsin basit egersizler,ya da plates de olur ben uzun sure yapmıştım duruşu değişiyor insanın

burcak_26 .!.:
benimde fazlalıklarım var 5 kilo vericem. Ve bunun icin bayramdan sonra diyet + spor yapmayı duşunuyorum. Dİyet olarak da karatayı onriyorum kesinliklee

kgokce .!.:
efsax bacım kilo vermek harikaaa cildin icin bol bol su tuketip gunluk bakımlarını yapmanı ve sporla uğraşmanı oneririm... yuzmek harika olabilir

soslusarma .!.:
spor konusunda da bence sen salon olayını bırak. yuruyuş+ pilates şeklinde devam et. ben salona gittiğim donemde sadece 2kg verebildim,gerci verecek fazla kilom yoktu. pilatesin daha etkili olduğunu duşunuyorum.

:

8.SAC BAKIMI:

kgokce .!.:
bende ayda 1 bekarken yapardım saclarıma yumurtanın sarısına 1-2 kaşık sirke dokup cırpıp banyodaaa şaclarna surersen inanılmaz parlak canlı bir gorunuye ulaştırıyor 2 haftada 5 yıkamada fark ettiriyor...

Frezya .!.:
Sonra saclarımı uzatıyorum,saclarına bakım yap,uzatmak istemiyosan bile canlı dursun

Frezya .!.:
kendi sac rengine yakın renkte bitkisel boya ile boyamanı tavsiye ederim canım..

masal5758 .!.:
sac dokulmesi ve uzaması icin bemix bepanthen evigen ampullerle badem yağından bi karışım yapıp maske olarak uygula inanılmaz işe yarıyor

burcak_26 .!.:
2. Dediğim gibi sac bakımıı : Saclarım cok dokulduler, ve bildiğin kendinden gectiler.. Bunun icin hindistan cevizi yağı +zeytinyağı + mayonez karışımını deniycem. Gecen hafta mayonezle zeytinyağını denedim sadece Mayonez garip gibi geliyor ama icinde sirke yumurta falan olduğu icin sacımı guzel besledi. Sonra birisinde duyduğuma gore uzatıyomuş da.. Zeytinyağı da oyle. Besliyo, parlaklık veriyo.. Hindistan cevizi ise nemlendiriyo ve uzatıyomuş. Ayrıca mis gibi de kokuyoor Onu da deniycem bakalım. BU oriflamede satılıyor. gormuşsundur belkii Sac dokulmeleri icin ise karanfil suyu deniyorum. İşe yarıyor gibii

soslusarma .!.:
sacım icin ben uzun bir sure sinameki kuru uyguladım uzamasına yardımcı oldu. fakat yaz gelince uğraşamadım yağlarla vıcık vıcık. şu an amino keratin maskesi kullanıyorum. geceden suruyorum sabah uyanınca yıkıyorum. şimdilik memnunum.ama bunları uygulamadan once kırıkların varsa biraz aldırırsan daha canlı bir goruntu olur.

9.TERLEME:

Gizemmn .!.:
ter kokusu icinde bazen ne kadar rollon kullanırsan kullan etkili olmuyor biliyorum ellerini hafif ıslat kabartma tozuna bandır koltuk altlarına sur terliyorsun ama etrafa hc bir şekilde koku gelmiyor

Frezya .!.:
Mutlaka deodorant ve parfum kullan,parfum zorunlu değil ama deodorant yazın vazgecilmez hergun kullan..

masal5758 .!.:
Tenine uygun bi parfum bulabilirsin

soslusarma .!.:
terlemeye- yani ıslaklığa- bir cozum yok bildiğim kadarıyla ama olmasın zaten yoksa vucut nasıl atacak o suyu? ama koku icin bildiğim cok guzel bir yontem var: kan taşı! aktarlarda satılıyor 3-5 lira bir şey. sabah akşam nemli kol atına suruyorsun kokudan eser kalmıyor. bunun yanında rexona shower clean deodorantı da tavsiye ederim. ama bence kan taşı kadar etkili değil

10.SELULİT:

Frezya .!.:
selulitler icin yağ karışımları surup bekletebilirsin

soslusarma .!.:
selulitler icin, krem mrem olaylarına aldanıp para dokme derim. cok gereksiz. doktorlar da bunu soyluyor. en iyi su+ spor ikilisi sen de bunu yapıyorsun zaten.

11.YUZ TEMİZLEME:

Frezya .!.:
yuzune temizleme maskeleri nem maskeleri uygula haftada bir defa..

Azradoruk .!.:
Canım benim cildim yağlıdır bunları yapıyorum. La roche Posay effeclar yuz temizleme jelini kullanıyorum 4 yıldır her akşam onunla yuzumu yıkıyorum gercekten cok guzel bir urun ne kurutuyor ne de siyah nokta sivilce oluşumuna izin veriyor.
Her akşam rosense gul suyu ile yuzume masaj yapıyorum. ( Kızlar gulsuyunu pamukla surmeyin elinize dokun ve oyle yuzunuze masaj yapın pamukla surunce cilt tamamen ememiyormuş)
Arada bir mısır unu+soda maskesi yapıyorum cildim ışıl ışıl yumuşacık puruzsuz oluyor kesinlikle tavsiye ederim

12.DİŞLER İCİN:

Gizemmn .!.:
Canım dişlerinde yaşadığın sorunu bende yaşıyorum bak sana evde yapabileceğin birşey soyliyim haftada 2 kere yap bak bir kaseye 1 tatlı kaşığı kabartma tozu koy 1 de limon sık kopuk kopuk olacak macunsuz oyle o kopukle dişlerini fırcala tadı kotu ama beyazladığını goreceksin

Frezya .!.:
Dişin icin doktora gitmeni tavsiye ederim..

canevimden .!.:
dislerini beyazlatici macun kullanarak beyazlatabilirsin.

soslusarma .!.:
beyazlatma yerine diş taşlarını- varsa eğer- temizlet bence. beyazlatma cok pahalı bir iş. gecende sorduk 300 tl dediler. onun yerine duzenli fırcalayıp diş pastası kullanabilirsin. ben oyle yapıyorum.
benim dişlerimde de hafif bir sarılık ama dediğin gibi yapısalmış. o yuzden cok takma ona. diş pastası da aynı diş macunu gibi. dişini macunla fırcaladıktan sonra bir de onunla fırcalarsın.benim kullandığım bu. piyasadaki diğer pastaları da denedim ama en cok bundan memnun kaldım. bir sigara icenler icin olanı ozellikle alıyorum- sigara icmeme rağmen- daha iyi beyazlatıyor gibi geliyor bana (FE)

13.İSTENMEYEN TUYLER:

Frezya .!.:
Tuyler icin sir ağdayı tavsiye ederim,ağda olu deriyi de temizliyo hem de etkisi kalıcı

burcak_26 .!.:
Tuylerimi sık sık ağda ile alıp ustune limon+tuz surucem. Şimdilik yuzumdekilere deniyorum ama anca 4 gun falan oldu.Onunda sonuclarını yazarım hayatım

14.SİVİLCE VE İZLERİ:

kobayfare .!.:
hayatım cildine kahve limonda oneririm ben yaptım sivilce izlerim gitti

15.MAKYAJ:

Frezya .!.:
makyaj malzemelerini yenilemelisin,makyaj yapmayı bilmiyosan internette bunu anlatan bi suru video var,hafif ağır sen nasıl istersen..

masal5758 .!.:
Makyaj teknikleriyle de farklılık yakalamak mumkun.

16.OZGUVEN VE RUH GELİŞİMİ :
masal5758 .!.:
Değişimi ruhsal olarak da desteklerseniz daha iyi olur bence.Bol bol kitap okursanız kelime hazneniz artar dunyaya bakışınız genişler ozguveniniz artar.Bişeyler yazabilirsiniz.Gunluk haftalık gazete dergi takip edebilirsiniz.Film izleyebilirsiniz.Değişimin icerde başlaması lazım bana kalırsa ama biz biraz şekilciyiz(ben dahil) halbuki ruhumuzu geliştirsek daha iyi gorunur daha buyuk değişimler yaşarız.icimiz değişmiyor dışımız değişiyor ve bazı şeyler oturmuyor ozaman.Nacizane fikrim arkadaşım

soslusarma .!.:

bazı arkadaşlar yazmışlar dış guzellik yetmez ici de doldurmak lazım diye guncel filmleri takip eder kitap okumayı da alışkanlık haline getirebilirsen bu iş de tamamdır nete girdiğin zamanlar da iki gazete karıştırsan bitti işte. bir de kim milyoner olmak ister yarışmasını da izleyebilirsin. guzel ve enteresan bilgiler ediniyor insan.
bir de son olarak Yasemin soysal kitapları okumanı oneriyorum. buyuk değişim konusunda işe yarayabilir.

UYGULAMAYA BASLADIKLARIM:26:

1.Yogurt maskesi(yuz temizliği icin)
http://www.kadinlarkulubu.com/basta...yelerinize-ihtiyacim-varr-6.html#post31445711
2.sivilce, sivilceden kalan kırmızılık
http://www.kadinlarkulubu.com/bastan-yaratin/639900-buyuk-degisim-icin-yardim-bekkliyorum-kizlar-tavsiyelerinize-ihtiyacim-varr-9.html#post31457435

3.vucut sıkılaşması icin
http://www.kadinlarkulubu.com/basta...yelerinize-ihtiyacim-varr-9.html#post31457486

4.kaş ve kirpikler icin
http://www.kadinlarkulubu.com/basta...yelerinize-ihtiyacim-varr-9.html#post31457532

5.Lekeler icin
http://www.kadinlarkulubu.com/basta...elerinize-ihtiyacim-varr-10.html#post31457580

6.sac icin
http://www.kadinlarkulubu.com/basta...elerinize-ihtiyacim-varr-11.html#post31475743

7.zayıflama kuru
http://www.kadinlarkulubu.com/basta...elerinize-ihtiyacim-varr-11.html#post31475912

Değişim Tablolarım

1.Gun
http://www.kadinlarkulubu.com/basta...elerinize-ihtiyacim-varr-10.html#post31464288