Bu ikinci buluşmamız. Kerem Bursin yine sıcak, gulumseyince yine kocaman gulumsuyor; ama sanki biraz değişmiş. Yakışıklı oyuncuyla gecirdiğimiz bir gunun “raporu”, fotoğraflarıyla birlikte elinizde…
Değişmiş derken, biraz zayıflamış. Daha da onemlisi, kamera karşısında sanki eskisinden daha rahat, daha kendine guvenli; duruşu, bakışları, yuzu anbean değişiyor. Değişmeyen tek şey, şohreti reddetmesi; yani buna mumkun olduğu kadar cok direnmesi, yok sayması. Herkes tarafından tanındığını bir turlu kabul edemiyor ve buna şaşırıyor. “Ne oldu ki?” der gibi... Gerisini, sabah kahvaltısında
buluştuğumuz Kerem Bursin ’den dinleyelim.
Aylar oncesindeki ilk cekimimizde “bu karelerden kapak olur” diye şakalaştığımızı hatırlıyor musunuz? Galiba bunu dilediniz
ve oldu...
Hatırlıyorum tabii ki. Ama ben, en az beş sene sonra olur diye duşunmuştum.
Dilekleriniz hep boyle bir anda gercekleşir mi?
Bazen gercekleşir. Genelde şanssız bir insanım...
Şansız mı? Pek cok kişi şu anda herkesten şanslı olduğunuzu duşunuyor...
Şans nedir? Bana sorarsanız şans bir fırsat. Bu fırsata hazırsan o, senin şansın oluyor.
Kadere inanıyor musunuz?
Evet, inanıyorum.
Son buluşmamızdan beri neler oldu? Hic Amerika ’ya gittiniz mi?
Hayır, gidemedim. Ailem orada olduğu icin gitmeyi cok istedim ama cekimlerden fırsat olmadı. Arkadaşlarımı da cok ozledim. Cok yoğunuz.
Tatili iple cekiyor musunuz?
Biraz ama sanırım tatile cıktıktan bir hafta sonra calışmayı ozleyip “haydi calışalım” diyeceğim, oyle tahmin ediyorum.
Dun de setiniz var mıydı? Kacta bitti de, bu sabah bu kadar enerjiksiniz?
Dun akşam cekim gece 11 gibi bitti ki, bu erken sayılır.
alıntıdır