Direk konuya giriyorum; Ben "Makyaja Elveda" demeye hazırım! Peki ya siz?
Dğal guzellik'in ne demek olduğunu anlayalım

Bakın şoyle bir ornek vereyim. Kesinlikle birini seviyorum birini sevmiyorum diye bu iki unluyu koymadım.
İkisi de coğu kişi tarafından "cok guzel" bulunan bayanlar.
Ama sarışın olan "daha guzel" bulunuyor. Bu iki bayanın da vucutları cok guzel. Makyajla ikisi de harika gorunuyor. Değil mi?

"Peki ya makyajsız halleri? Hangisi daha guzel? Bence sağdaki."

Tabii ki belki bizde makyajsız sarışın bayan gibi gorunuyor olabiliriz.
Ama kendimizi makyaja alıştırmayıp doğal yollarla kendimize bakarsak neden makyajsız da hoş gorunmeyelim?

Bir deee bakın internetten bazı yorumlar buldum. Bazıları hem komik hem de sinir bozucular değil mi?

Bu sayede kendimize guvenimiz yerine gelsin o zaman;
-''Makyaj yapmadan, sokaktaki bakkala 2 ekmek almaya bile gidememe'' hastalığına yakalanmış tum kızlara acil şifalar dilerim.
-Bugun kadın kılığına girmiş bi makyaj takımı gordum. Bildiğin yuruyordu, ilginc.
-''Makyaj, kadınların karıncalı goruntusunu Full HD yapma sanatıdır.''
-Kız ekmek almaya bakkala gidicek tam 1 saat makyaj yapıyor, elbise seciyor. Bakkal bakkal değil sanırsın Miss Turkey jurisi.
-Yuzunde iki kilo makyaj, boyama kitabına donmuşsun, bana durust ol diyosun, once sen bi kendin ol; sonra bidaha konuşalım.
-Bazı kadınları hanginiz "ne kadar cok makyaj yaparsanız o kadar cok guzel olursunuz" diye kandırdıysa ortaya cıksın iki cift lafım var
-Canım Allah suslemiş seni gamze vermiş,neden hala makyaj yaptığını anlamıyorum.
-Vucudunun %70 Makyaj olmuş, hala ben ' Doğallıktan yanayım ' diyor. HE CANIM HE.
-Sabahın 8'inde fonlu saclar, full makyaj, şıkıdım kıyafetler ile hayata karışan kadın.. Peki o yuzune yapıştırdığın tiksinti ifadesi niye?
İşte boyle...

-İlk olarak bol bol su iciyoruz. Su cilt icin cok faydalı.
-"İnsanı en cok değiştiren şeylerden biri de saclarıdır!" Bu yuzden sac kesimimizi yuzumuze uygun ayarlıyoruz.
-Kaşlar ve kirpikler! Bunun icin forumda Kaş coğaltma, kirpik uzatma başlıklarına goz atabilirsiniz

-Sağlıklı beslenme! Napıyoruz ozellikle abur cuburu azaltıyoruz!
-Egzersiz yapıyoruz! Yuzumuz kadar vucudumuzun da hoş gorunmesi onemli.
-Dişler! Mutlaka fırcalıyoruz

-Guneşten korunuyoruz!
-Cildimizin nemini eksik bırakmıyoruz!
-Gulumsuyoruz!
-En onemlisi de sivilce, siyah nokta gibi problemlerimiz varsa bir doktora danışıyoruz!