arkadaşlar biraz bilgi paylaşmak istedim . goruyorumki sayfalarca suren ilgili konuları okumak oldukca zahmetli olduğundan uyeler direk sormayı tercih ediyorlar. ben bildiğim yolları yazayım sizlerde ekleme yaparsınız devamında.

solotica lenslerin anavatanı brezilya. başka hic bir ulkede resmi temsilci yok. satanlarda bireysel yollardan brezilyadan getirip ole satıyorlar. taklidi yok bildiğim kadarıyla. ben kendi alışveriş yaptığım sitel bilgileri ile başlayayım.

!- .oticabellucci.com[/url]

burası brezilyada bir online satış sitesi. oldukca guvenilir. kredi kartlarınızla alabileceğiniz gibi paypal ile satın alabilirsiniz. siteye uye olarak işleminizi online yollardan gerceklectirmekte mumkun ama sitenin dil desteği olmadığından cok zor . ben ve benim gibi diğer muşterileri satış gorevlisi ile msn den anlık sohbet yoluyla sipariş ediyoruz. guven sorunu da aştığımız icin mesele olmuyor. msn de patricia adlı arkadaşa ne istediğimiz bilgisini eriyoruz. bize fiyat ve paypal adresini veriyor. parayı kendi paypal hesabımıdan onlarınkine tranfer ediyoruz. patricia da parayı gorduğu an sipariş formunu duzenliyo ve email olarak gonderiyor. akabindede faturasını gonderiyor email ile. bir kac gun icinde kargoya veriyor ve kargo takip numarasını gonderiyor. bu andan sonrada artık takip numarası ile bekliyoruz. maksimum 30 iş gunu icerisinde lensleriniz elinde.

FıYAT: TOPAZıO-ESMERALDA -QUARTZO : 64 DOLAR
DıĞER HEPSı 57 DOLAR,

BU RAKAMLARA 34 DOLAR KARGO BEDELı EKLENıYOR

2- paranalentes.com

bu sitenin avantajı ingilizce versiyonunun olması. burada msn anlık sohbet imkanı yok. ama uye olmak daha kolay. uye olarak satın alabilirsiniz. yoksa mail atarakta anlaşabilirsiniz. burada paypal ile odeniyor para. guven sorunuda yaşamazsınız. daha evvel buradan arkadaşlarımızın alışverişleri var bu site ile. denenmiştir yani

FıYAT : TOPAZıO - ESMERALDA VE QUARTZO 85 DOLAR

DıĞERLERı 72 / 75 DOLAR

BU SıTE FREE SHıPPıN GONDERıYOR. YANı AYRICA KARGO ıCıN PARA ODEMıYORSUNUZ.

3-Turkiyeden alabilirsiniz.

bazı lens sitleri yada bireysel satıcılar ellerinde kısıtlı sayılarda bulunduruyorlar bu lensleri.elbetteki uzerine kar koyarak satıyorlar. google aratırsanız karşınıza cıkarlar. bu site uylerinden bir arkadaşımızda guvenilir bir satıcıdır . numarasız lensler genelde hemen teslim olmak uzere birkac gunde elinize gecer fakat numaralı kullanıyorsanız yine beklemek zorundasınız. cunku numaralı lens stoğu yapmak imkansız denecek kadar zordur amator satıcılar icin. sipariş uzerine ozel getirtirler sizin icin

FıYAT : 190/200 LıRA

Eğer hic yabancı diliniz yoksa bu konuda google cevirici yada sozcukcevir.com adresinden online ceviri yapabilirsiniz.metin halinde yazıları girdiğinizde ceviri yapabiliyorlar . alışverişinizi gercekleştirecek kadarını ceviri ile halledebilirsiniz.