Kızlar, kızlar, kızlarrrrrr))))

Uzun zamandır duşunduğum fakat acır korkusuyla uzun suredir ertelediğim dovme yaptırma operasyonumu nihayetinde gercekleştirdim ve bende dovmeli insanlar kervanındaki yerimi aldım

Oyle gozumde buyuttuğum ve ertelemek istediğim gibi bir şey de değilmiş. yaptırmadan once araştırdım biraz ve osmanbey'de Tattomix diye bir studyo buldum. Once telefonda biraz bilgi aldım, tabii biz buna kafalarını şişirdim de diyebiliriz Neyse ben boyle duşunsem de gayet ilgili davrandılar ve gittimmmm!!!

4 kişiler iceride. ben ekibi cok onemsediğimden belki lazım olur diye detay veriyorum. Tolga,Mali Sadık ve Dilşad. İşlerinde muhabbette ilgi ve alakada gayet iyiler Bıdır bıdır kimse susmuyor

Samimiyet tavan yapmış, kendi kahvenizi bile gidip kendiniz mutfaktan alabiliyorsunuz.studyonun bi kısmı hem derslik hem hobi kursları icin dersli haline getirilmiş. Duvarda bir soz vardı cok etkilendim, sordum patentini aldık dediler. TEN TUVALE DONUŞURSE SANAT BEDENE İŞLENİR. Tattomix 10 yıldır varmış aslında ben yeni keşfetmişim. Şiiimmddiiiiii ben yaptırdım sonucu paylaşıyorum. Henuz bitmedi. Yani Tolga ve Mali rotuş yapılmayan dovmeye bitmiş dovme diyemeyiz dediler.

siz ne diyorsunuz ))

Uploaded with ImageShack.us