merhaba kızlar, yardımınıza ihtiyacım var, değişmek istiyorum kendimi hic iyi hissetmiyorum.
1) 22 yaşındayım, universite son sınıfım 3 ay sonra mezun olucam inş. 4 sene once 58 kiloydum, şu an 69 kiloyum. gecen yaza kadar 76 kiloyu gordum 67 ye kadar duştum tekrar 69 a cıktım şu an. bu arada boyum 1.67. oncelikli hedefim 60 kiloya inmek. 42 beden giyiyorum 38 e duşmek istiyorum. kalorisepeti ile kilo vermiştim şimdi de maydonoz suyu ve kalori sayımına geri başladım. başka neler yapabilirm?
2) kıvırcık uzun saclarım var, yıllardır boyuyorum, boyamaktan bktım artk. kızıla, siyaha, bakıra boyadım, 4 ay once bakıra boyamıştım oldukca akmış bi bakır sacım var, diplerimde de beyazlarım var malesef. boya konusunda yardıma ihtiyacım var. kendi rengime donmek istiyorum ama bi anda keskin bi donuş yapmak da istemiyorum.. ombre denen uclara balyajı denesem diyorum ama bakırın uzerine once koyu kahve boyayıp sonra uclarını acsam olur mu ki ?
3) giyim tarzımdan da memnun değilim. bol paca kotlar ve sıradan gomlekler giyiyorum. gobek ve kalcalarımdan dolayı istediklerimi pek giyemiyorum. nasıl bi tarz sahibi olabilirm bilmiyorum. okul bitince avukatlık stajına başlıcam tam olarak karar verebilmiş değilim..
kendimi hic beğenmiyorum kızlar yardım lutfen..
Giyim, Moda, Trendler0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Giyim, Moda, Trendler
- kendimi hic beğenmiyorum kızlar yardım lutfen..