Evet gencleeer son bir yılda 0'dan 2.50 numaraya cıkardığım gozlerim icin lens kullanmaya başladım.
Baktım ki gozlukle aram yok, gozumu kısa kısa bakmaktan kaz ayaklarım oluşacak lens kullanayım bari dedim. Dedim de bu hassas ve alerjik gozlerim başıma bela oldu.

Daha once de renkli lens kullanırdım, kullanım konusunda bir sıkıntı yok. Ama bio truedan başka solisyon kullanamıyorum mesela, anında alerji oluyor gozler. Suni gozyaşı lens kullanmasam da zaten her cantama, cebime stokluyorum.

Şimdi doktorcuğum sağolsun iki tane lens hediye etti bana. Kullanıyorum ve sıkıntı yok.ama sorun şu ki ben bunların markasını bilmiyorum. Doktoru arayıp sordum sana ne verdik bilmiyorum seksen ceşit marka var klinikte dedi. Yeni lens almam lazım ama alamıyorum. Ya alerji yaparsa, ya gozumu kurutursa, hangi marka daha iyidir gibi endişelerim var. İnternet uzerinde kontakt lensle ilgili her tur makaleyi okudum bir yere varamadım. Ben de dedim kk'nın lensli hatunlarından tavsiye alayım.Onerin bakalım bana sevdiğiniz, rahat ettiğiniz markaları.

Bir de şoyle bir durum var, sol gozde -0.75 astigmat var. Şu an sol goz icin kullandığım lens torik, ama bunu takması cıkarması olum. Acaba diyorum miyop lensi 0.75 astigmatı tolere eder mi? Deneyen var mı?