Hanımlar merhaba.. Başlıktan anlaşılacağı uzre burnumu deldirmeye heves etmiş durumdayım uzunca bir suredir. Onceleri cok kıro durduğunu falan bile duşunurdum ama uzun zamandır farklı kişilerden sana cok yakışır tarzında yorumlar alıyorum, artık ben de istiyorum. )

Bu konuyu burada araştırdım ama maalesef her kafadan bir ses cıkmış, aradığım sorulara cevap bulamadım.

Fotoğrafımı gorenleriniz oldu aranızda, gormeyenler icin de tarif edeyim. Burnum kemikli değil ama biraz geniş, etlidir. Hızma takmak icin illa fındık burunlu olmak mı gerekir?

İkincisi; ben sol tarafıma taktırmak istiyorum cunku o taraftan burnum daha duzgun gorunuyor. Ama burnumun hemen yanında, yanağımda ufak bir ben var. O tarafa bir de hızma takarsam cirkin mi durur, bunu da duşunuyorum.

En onemli konu da şu ki; ailemden habersiz deldireceğim. Bunun icin uygun zaman 2 hafta sonra, cunku 2 hafta boyunca şehirdışında ailemden uzakta olacağım. Goremezler ilk aşamaları.

Deliğin kapanmaması icin ne kadar kalması gerekiyor o ilk takılan hızmanın?

Cok acıyor mu?

Son olarak, İstanbul'da nerede yaptırabilirim bu işi guvenli şekilde ve altın mı gumuş mu nasıl bir şey takmam gerekiyor? Ben cok kucuk, toplu iğne başı kadar bir şey takmayı duşunuyorum.

Şimdiden teşekkurler yorum yapanlara.