Merhaba Hanımlar,

bir bucuk yıllık uye olmama rağmen ilk defa konu acmanın heyecanı icerisindeyim Aslında bu konuyu Kişisel Gelişim kategorisine yazmayı duşunmuştum ama işin icine fiziksel bakım da girince Guzellik& Bakım kategorisine yazmanın daha uygun olacağına karar verdim.

Pek cok kadın gibi ben de bakımlı olmayı sevsem de coğu kez gozu kor olacasıca tembelliğime yenik duşuyorum Kendi kendime defalarca haftalık sac/cilt/vucut bakım planı yaptım ama gunluk diş fırcalama ve guneş kremi surmeden oteye gecemedim.Plan,program,proje insanı değilim bu netHep erteleme hep erteleme....dedim "gulhilal,nereye kadar bu ertelemeler? Bir kendine gel,sirkelen,olmadı KK' da bir gunluk falan oluştur.Bu genclik hep boyle gitmez.Kendi kendine beceremiyorsun bari başka insanların şahitliğine başvur.)"

Fiziksel bakım dışında ruhsal bakıma da ihtiyac var.Daha cok olumlu duşunmek,daha cok dua etmek,yaşadığım "an"ı hissetmek ve farkındalık oluşturmak gibi.Bununla birlikte sağlıklı ve enerji veren besinlerle beslenmek,spor,gunluğumun ana maddelerinden olacak.

Bu topiği tamamen eğlence amaclı acıyorum Bana katılmak isteyen arkadaşlarım olursa zevkle ev sahipliği yaparım.Ama katılan olmazsa bile kendi kendime eğlenmeye ve bazı bakım aktivitelerini iyice alışkanlık haline getirene kadar topiği aktif halde tutmaya niyetliyim

Yapmak istediklerime gelirsek;

Kimyasalları mumkun mertebe hayatımdan cıkarmak
Naturel sac ve cilt bakımı yapmak
Duzenli spor yapmak
Olabildiğince organik beslenmek (İstanbul'un gobeğinde cok zor olacak)
Ruhsal anlamda kendimi geliştirmek (olumlu duşunmek vs.)

Bunlar ana başlıklarımdı.Tabii ki alt başlıklarım da olacak Kesinlikle haftalık,aylık plan yok.Planın kendisi yok.Sadece gune ve en fazla yarına dair niyetlerim var.Evet,bir pazar gecesi gunluğume başlıyorum.Gazam/gazamız mubarek olsun