2 ay once buyuk bir aptallıkla el bileğime yaptırdığım baktıkca ağlama isteği geldiği igrenc bir dovmem var .. Oldukca başarısız bir dovme .. Nasıl yaptırdım , neden yaptırdım bunlara hic girmek bile istemiyorum.
Alaaddin'in cini gelse dileyeceğim ilk şey dovmenin yok olması olurdu o derece yani

Yinede silineceğine inandım, en azından solmasına , solarsa uzerine başka icime sinen bir şey yaptırmayı duşunuyordum. Epilasyon icin gittiğim lazer merkezinde silim işlemi yapıldığını oğrendim, yıllardır gittiğim icin guven konusunda hicbir tereddutum olmadı. İlk seansıma cuma gunu girdim. Cıkarken ağlar vaziyetteydim , kolum ilk dakikasında su toplamaya başlamıştı bile , kızarıklığı hic soylemiyorum. Eve gelene kadar yolda kendime saydığım lafların haddi hesabı yok oldurmek istediğim ilk insan o an kendimdim

eve geldiğimde kolumun aldığı hali gorunce gozlerime inanamadım arı sokmuş gibi bir kol, fındık buyukluğu kadar 3 tane su toplaması ve kızarıklık

şuan 3. gunumdeyim kızarıklık gecti, şişlik azaldı ama su toplamalar hala bana bakıyor

eğer bu seansta hicbir fark olmazsa birdaha asla gitmeyeceğim , silim işlemi cidden cok zor cok acılı ve cildi olduruyor resmen ...
Dovme yaptıracak olan arkadaşlara tavsiyem cok iyi duşunmeleri ve cok iyi bir yerde yaptırmalı ..Hatta mumkunse yaptırmayın

Benimle aynı durumda olanlar varsa yardımcı olur diye paylaşmak istedim.