Mrb kızlar goz rengini kalıcı olarak değiştirmek icin bir cok yontem var aşağıda sizinle paylaştım bildiklerimi, sizin bunlar dışında bildikleriniz varsa yazarmısınız ...
Bunlardan 1. yontem: Biyokinezi( Kinetik enerji ile beden değişimi)biyo kinezi ile kalıcı olarak goz rengi değiştirilebiliyormuş...
Burda biyokinezinin nasıl yapılacagını anlatmışlar...
Biyokinezi zihin gucuyle vucuda hukmetmektir.Bu konu goz rengini değiştirmek gibi ozel bir konu icerir.Eğer yeterince dikkatli olmazsanız yada calışmaya başladığınızda bitirmeden bırakırsanız biyokinezi sizin icin zararlı olabilir.
Metot:
Adım 1:Bu calışmaya uyumaya başlamadan hemen once başlayın.Yumuşak bir yere yerleşin.Gozunuzu kapattığınızda olan hicliğe odaklanın.
Adım 2:Rahatladıktan sonra bedeninizi ve gozlerinizi kapalı olarak hayal edin.Sonra hayal ettiğiniz bedeninizin gozlerini yavaşca actığını hayal edin.Gozler acıldıkca goz renginin yavaşca değiştiğini izleyin.Derin bir şekilde golge ve renge odaklanın.
Adım 3: Artık ceşitli goz renklerine sahip olan hayal ettiğiniz bedeninizin kendinize doğru yuruduğunu icinize girdiğini onun sizin tarafından emildiğini hayal edin.Sonra kendinizin hayali olarak gozlerinizi actığınızı ve aynaya gittiğinizi duşleyin.Aynaya baktığınızda kendi goz renginiz yerine istediğiniz rengi gorun.
Adım 4:Normal dunyaya geri donun.Bilinciniz yeniden acılsın.Odaklandığınız şeyin etkilerine bakın.
Bu calışmayı bir ay boyunca her gece yapmaya calışın.Hayali olarak aynaya baktığınızda istediğiniz goz rengini gorun.Kendinizi aslında gercekte de asıl goz renginizin bu olduğuna inandırmaya calışın.Gercek aynaya baktığınızda gercekmiş gibi tepkiler verin."Hey şuna bak!Gozlerim renk değiştiriyor!" gibi.Daha buyuk bir inandırıcı etki icin bunu arkadaşlarınızla da paylaşın.Eğer bir ay boyunca calışmalarda buyuk bir değişiklik olmadan duzenli olarak yaparsanız gozlerinizin şiddetli bir bicimde renk değiştirmeye başladığını goreceksiniz.Kendinizi inandırırsanız, guclu bir değişim gorursunuz ve calışmayı tamamlamış olursunuz
2. yontem ise ırise kalıcı olarak yerleştirilen ancak dışarıdan belli olmayan doğal gorunumlu lensler (Amerikada bir hastanede 8 dakikalik bir ameliyatla goz rengi kalıcı olarak değiştirilebiliyormuş, bi hafta gozetim altinda tutup sonra normal hayatına donebileceğini soylemişler...Ameliyatın riskli olabileceğini doktorlarda soyluyor ancak kişi goz rengini obsesyon haline getirmis ise ya da gozlerinde bir problem varsa yapılabileceğini soylemişler... Albino hastalarına yada iki gozu farklı renkte olanlara uygulandıgını ancak kozmetik amaclı yaptıranların coğunlukta oldugunu taleplerin arttığını soylemişler ...Sitede bi suru resim yayımlanmış yaptıranların goz rengi lenslere oranla doğal ama yinede dikkatli bakıldıgında pupilden asıl goz rengi gorunuyor tabi renkli kontak lense gore cok iyi yine ama ameliyatı goze almak lazım yerimseniben Turkiyede de yeni yeni uygulanmaya başlamış hatta haberlerde cıkmış aynı yontemin şeffaf numaralı lensle yapılanı da varmış bi omur gozluk kullanmaktan ve lensi tak-cıkar yapmaktan kurtarmak icin uygulanıyormuş...Ayrıca renkli lensler custom lensler gibi kişiye ozel istenilen renkte hazırlanıyormuş ve kişi beğenirse kalıcı hale getiriliyormuş uygulanma şekli bu şekilde oldugu icinde ilerde cıakrmak isterse tekrar cıkarılabilirmiş...
3.yontem ise henuz hayata gecirilmemiş bir yontem:Avusturalya'lı bilim adamlarının yaptığı bir araştırmada, goz renginin mavi ya da kahverengi olmasının, yaşamın temel taşı sayılan DNA’nın icindeki 6 milyar ‘yapı taşından’ sadece birinin değişmesine bağlı olduğu ortaya cıkmış.Bu 6 milyar yapı taının dizilimdeki tek bir değişiklik, hucrelere renk veren pigmentasyon proteininde işlevsel bir değişiklik yarattığı zaman yeşil gozler ortaya cıkıyor. Avustralyalı uzmanların bu keşfi pratik hayata gecirilir ve DNA’daki bu ‘yapı taşının’ dışarıdan bir mudahaleyle değiştirilmesi mumkun olursa insanlar goz renklerini kalıcı olarak değiştirme şansına sahip olacaklar
Bildiğiniz başka doğru duzgun bi yontem varmı kızlar? Bi ara lazerle goz rengini actırma diye bişy duymuştum duydunuzmu hic? Sanırım teknoloji henuz o kadar ileriduzeyde değil yinede sormak istedim... Varsa sonuclarını merak ediyorum acıkcası ...(Ha bu arada yontemlerin doğruluğu ve sağlıklı oldugu konusu tartışılır sadece paylaşmak istedim...) fisfisfis
Bunlarda newcolor iristeki goruntulerden kişilerin onceki ve sonraki gozleri:
Kontakt Lens Goz renginizi kalıcı olarak değiştirebiliyorsunuz...
Giyim, Moda, Trendler0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Giyim, Moda, Trendler
- Kontakt Lens Goz renginizi kalıcı olarak değiştirebiliyorsunuz...