Merhabalar genel olarak kilik kiyafetime ozen gosteririm. Ama biraz pasakliyim yalan yok simdi Kıyafetimi tertemiz utulu giyiyorum mutlaka kirletiyorun gun icinde Bazı kızları goruyorum cok guzel giyinmedikleri veya cok guzel olmadiklafi halde cok guzel gozukuyorlar. Boyle temiz bir gorunusleri oluyor cok hosuma gidiyor. Ben nasıl oyle olabilirim asagıdaki yazdıklarıma ek oladak tavsiyeleriniz var mı :
-Tırnaklarım cabuk kırılıyor o yuzden uzatmaya calısmak yerine duzenli olarak kısaltıp nude renklerde oje surucem ( siyah,kırmızı vs.. onlari ne surecek ne temizleyecek vaktim var )
-yuz yikama jeli ve nemlendiricimi değistireceğim. Haftada bir peeling.Stres kaynakli sivikcelere onerileriniz var mı ?
-Kıvırcık saclıyım saclarıma ozen gosteririm guzel gozukur ama daha guzel gozukmesi icin ne yapabilirim ?
-Vucut spreyini cok abartmadan sacıma sıkıp kıyafetlerime de hafif ciceksi parfum sıkacağım.
-Beyaz(nude) far,bb krem,hafif pembe allık,abartı durmayan turuncu veya pembe ruj,rimel,takma kirpik(abartili uzun olmayanlardan).
-Ayakkabilar mutlaka temiz olacak
-Kıyafetler utulu olacak.
-Kaş bıyık daha sık alınacak.
-Lekeli cantalar cope gidecek. Yerine ufak bel cantaları gelecek.
-Yuz(ipek) kesesiyle haftada bir olu derileri arındıracağım. Her aksam yumusak bir yu fırcasıyla masaj yapacağım.