Oncelikle Mune konuyu yanlış yere actığım farkındayım ama normal yerine yazsam kimse cevap vermiyor ve gercekten durum cok acil lutfen burada kalabilir mi?

Arkadaşlar merhabalar, 5 yıl once yaptırdığım bir dovmem vardı koprucuk kemiğimde. Gayet seviyordum, yapan kişinin işciliğinden mi bilemem biraz bulanıktı ama anlamlıydı ve seviyordum gercekten.

Sonra bir arkadaşın dovme artisti bi arkadaşına denk geldim. Herkes eski dovmemle devamlı dalga geciyordu, salaklık edp cover up yaptırayım bende bari dedim. Cokta guzel bir dovme buldum, bu arada dovme artisti kişi baya sağlam işcilikte normalde ama minimal dovmelerle bi sıkıntısı var galiba anlamadım!

Neyse gittik araştırdık konuştuk kararlaştırdı ve yapım aşamasına gectik, dovme bitti o anın mağmurluğuyla super gibi gelse de sonradan istediğimde yapılanın cok farklı olduğunu farkettim. Ve gercekten uzuuun uzun bakınca bir tuhaf geldi gozume.

Alışamamak değil, aslında dovmenin bir kısmını cok sevdim ama yaklastık 1cmlik kısmı inanılmaz gozume batıyor.

Bunu yaptıralı yaklastık 12 saat oldu bu arada, eski dovmenin kapatılan kısmı hosuma giden kısımda yani dovmenin 1cmlik kısmını sildirmek istiyorum kısaca....

Yani bilmiyorum yarın o dovmeciyle iletişime gececeğim duzeltilebilir mi bir fikrim yok ama dzeltilemezse eğer kısmi olarak veya oyle bir secenek yoksa tamamen dovmemden vazgecebilirim.

Sorularım şunlar,
Kısmi silme işlemi yapabilir miyim?
Dovme daha cok yeni kimyasal peeling onerenler var ama uygulamak icin ne kadar beklemeliyim? O kısım hala yara şuanda.
İstanbul ve cevre illerde dovme silmek icin kimyasal peeling yapan yerler var mı bildiğiniz?
Yok o oyle gecmez lazer yaptırmak gerek tamamına diyenler varsa eğer, beni neler bekliyor ve İstanbulda ya da Canakkale civarında onerebileceğiniz lazerle dovme silme işlemi yapan guvenilir kimseler var mı?

Biliyorum cooook uzun yazdım, harbiden dert oldu bu bana uyku uyuyamıyorum ya