Merhaba arkadaşlar,
Ben 17 yaşındayım ve dort seneye yakın bir suredir sorunsuz bir şekilde BaushandLomb numaralı şeffaf lens kullanıcısıyım. İki ay oncesine kadar lens konusunda hicbir şikayetim olmamıştı fakat iki ay once konjonktivit oldum yani alerji oldu gozlerim doktor Patanol+FML Liquifilm+Refresh suni gozyaşı yazdı ve bunları kullanınca alerjim gecti. Ta ki gecen haftaya kadar gozlerim yine kaşınmaya başladı ustelik bu sefer yanma ve batma da vardı. 24 Nisan'da başka bir doktora gittim yine konjonktivit dedi ve patanol+tobrex+refresh yazdı. Bunları duzenli kullanıyordum ve bir haftadır lens takmıyordum. Bugun lens taktım hem de yeni kutusundan cıkardım da taktım yani. Uc saat sonra gozlerim kızardı şimdi eve geldim cıkardım hemen yanıyor. Carşamba gunu doktor randevum var ama icim hic rahat değil cunku şuan gozlerim yanıyor ve moralim cok bozuk.Lens takamazsın diyeceğinden korkuyorum. Burada bir bayanın uzun sure lens taktım sorunsuz fakat bir sure sonra gozum lensi almadı gibi bir yazısını okudum cok uzuldum. Gozluk konusunda cok kompleksliyim takmak istemiyorum.
Uzun lafın kısası boyle bir şey kendi başına ya da yakınının başına gelen var mı lutfen bir oneride bulunur musunuz????