1-Kirpiklerim duz ve kısa gibi surekli kıvırıyorum o yuzden sıkıldım, gunluk makyajım rimeldir zaten cunku kirpiklerimi oyle yapınca cok guzel oluyorum ama kirpik lifting yaptırmaya karar verdim eylulun başında okul başlarken.
2-Hiic su icmem. Kışın yarım bardak yazın 1 bardak filan icerim. Kendimi bildim bileli boyleyim. Gunde 2lt su icmeliyim en az yani 8-9 bardak ediyor.
3-Yuz bakımı olarak ayda 1 filan Garnier peeling yaparım. Bazen gul suyuyla silerim.
2 haftada 1 Himalaya Kil maskesi yaparım. Şimdi bitti gerci yeniden almam lazım. Kil maskesi onerilerine acığım.
Dun ilk adımı attım. Yuzume buhar banyosu yaptım sonra maya maskesi yaptım. Kendime Dalin sabun aldım artık sabah ve akşam 1 kere bununla yıkayacağım. Ama kuruttuğu doğru tabi. O yuzden yıkadıktan sonra hemen yuzumu Arko Nemle nemlendiriyorum. Boylece kuru kalmıyor. Ve yuzum yumuşacık oldu. Zaten yumuşak bir yuzum var aslında o yuzden aşırı farkı anlayamıyorum

-Kucuk kucuk sivilce tarzı kızarıklıkların var ve sivilce izlerim bunlar icinde pirinc maskesi-maya maskesi- gul suyu peeling şeklinde gidicem bakalım.
-1.70 boy, 54-55 kiloyum. Vucudum beğeniliyor ama squat yapmak istiyorum ilk gun yapıp bırakıyorum hep

-Tesetturluyum. Tarzım dışardan beğeniliyor. Klasik bir tarzım var. Cafcaflı,resimli,allı pullu şeyleri sevmem. Ama bu aralar aklımda dolabıma etek sokmak var. Etek giymiyorum cunku normalde dolabımda da yok.
-Ağda konusunda da tavsiyeye acığım. Kendim bazen ağdayla bazen makineyle alıyorum ama hep yarım yamalak oluyor. Bal kaymak olsun istiyorum

-Manikurumu kendim yapıyorum arada. Ama şuan beklemedeyim cunku tırnaklarımı yemişim stressten

Şimdilikk bukadaar siz de bana katılabilirsiniz ya da oneride bulunabilirsiniz