Oncelikle yuzum karma, yuz bakım rutinim temizleme peelingten oluşuyor, nemlendirici cok onemli ama yuzum az da sursem acayip yağlanıyor, nemlendiricim Kiehls, yağlı yuz de beni sinir ediyor o yuzden nerdeyse hic kullanmıyorum. Ayrıyetten gene kiehlsin aydınlatıcı maskesini aldım pek istediğim gibi olmadı arada kullanıyorum.
Kaşlarım gercekten beni sinir ediyor, aralarını mutlaka doldurmam gerekiyor, mac ’ın kaş farını kullanıyorum bu seferde fotoğraflarda yapmacık kaş gibi duruyor. Balkan kızı olduğum icin gozlerim kucuk kaşımda duşuk gibi duruyor.
Sacım konusunda genelde memnunum, kendi sacım dalgalı ama kabarıyor, bu yuzden işlem yapmadan cıkmak mumkun olmuyor, sacımı surekli kalın dalgalı fon yapıyorum duzu artık yakıştırmıyorum, bana topuz toplama falan pek yakışmıyor. Saclarım doğal renginde, acık kumral, uclarda sarı ombre var, uzun sacı artık sevmiyorum.
Memnum olmadığım başka birşeyde dudaklarım, ust dudağım cok ince, teyzeme cekmişim, yani hic dolgun dudaklarım olmadı rujdan da soğudum.
Yuzumde mutlaka sivilce cıkıyor cozum bulamadım ya yanak ya cene bir bitmiyor. Tenim beyaz.
Tırnaklarımı bir turlu hizaya sokamadım yani manikur vs yapamıyorum.
Boyum 1.65 kilo 56.
Oğlak kadınıyım vucudumda en sevdiğim yer bacaklarım, bacaklarım vucuduma gore bir tık uzun Buda boyumu uzun gosteriyor.
Yakında lazer epilasyona başlayacağım, bugun bin tl giyime harcadım bir pişmanlık geldi gibi size de oluyor mu? Tesekkurler bir de tum bu uğraşlar beni bazen cok yoruyor