Merhaba hanımlar,
yaklaşık dort sene once kaşıma kalıcı makyaj yaptırdım. Fakat şeklini kendi şeklimden yukarı doğru yaptığı icin ustte kaşımla aynı yonde gitmeyen bolumleri beni dort senedir kahkul kullanmak zorunda bıraktı. Konu ile ilgili her şeyi okudum. Solusyon ile yapılan işlemlerle ilgili şikayetleri de okudum, meşhur ayten hanım ile ilgili de pek cok şikayet okudum, silinmedi, cok pahalıydı, kendi kaşlarım zarar gordu gibi, lazer ile ilgili de dokulme, renk değişikliği yaptı diye şeyler okudum, bazı yerlerde de bu dovmelerin kuru ciltlerde ve eğer bir de derine yapıldıysa hayat boyu kaldığını, renginin grileştiğini o da şanslıysam yoksa kırmı ve mavi de olduğunu duydum, okudum. Ex
pigment diye de bir kremden bahsediliyor, onun hakkında da şikayetler vardı. bu sitede de konu ile
lgili cok farklı ve devamı gelmeyen şeyler yazıyordu. Şimdi sizden ricam lğtfen kaş dovmesini sildirmiş ve kaşına zarar gelmemiş arkadaşlar veya silme işlemi yaptırmış ve pişman olmuş arkadaşlar hangi yontemleri uygulattılar ve sonuc ne oldu yazabilirseniz aşırı sevineceğim. Bu konuya artık net bir cevap bulalım. Bu meret sildiriliyor mu sildirilmiyor mu, ona gore bununla yaşamasını oğrenelim, olan kaşa da artık daha fazla zarar vermeyelim vEya gidip guvenli ve makul bir yontemle sildirelim. Hadi arkadaşlar şu konuyu artık aydınlatalım bıktım senelerdir vallahi!