Arkadaslar 4-5 yeni Parfum deneyip almayi dusunuyorum. iki gunde 3 parfumeri dolastim ve sonuc olarak alabilicegim iki Parfum buldum. Biri .T mugglerden Alien agir ciceksi odunsu bir koku. diyerlerinden farkli. Diyeri narciso rodigez. Aslinda bu parfumu birkez daha denemeyi dusunuyorum aklimda soru isaretleri birakti.

.T mugglerden Alien etkileyici bir koku ben sahsen cok begendim.Farkli dikkat cekici bir Parfum ariyanlara onerebilirim.
.T mugglerden angel hakkinda da cok guzel yorumlar okudum ama deneme firsatim olmadi. Buda erkeklerin cok sevdigi bir parfumus.
.Givenchyden organzayi cok merak ediyorum ve malesef deneme firsatimda yok cunku douglas ve karstadtdan kalkmis sadece internet uzerinden siparis verebiliyorsunuz.
samsara buda oryantal bir koku ve merak ettigim deneme firsati bulamadigim parfumlerden
.Midnight Raine forumda rastladim sisesi cok etkiledi hemen arastirdim. uyuyarak gecirmeyi dusunmediginiz geceler icin boyle tanimlanmis douglasin zayfasinda. Oldukca seksi bir kokuya benziyor. Sisesi siyah oldugundan oldukca agir bir parfumdur herhalde.

Biliyorum bu parfumlerin hepsi agir kokular. Aslinda ben her kategoriden bir parfum istiyorum.
Ve her kategoriye gorede ayri bir topic acmayi dusunuyorum bu kokular oryantal agir kislik kokular iclerinden deneyipde olumlu tepki aldiginiz varsa paylasirsaniz sevinirim. Yarin vaktim olursa yine bir kac pafum denemeyi dusunuyorum eger yetistirisem sonuclari bildiririm. Simdiden tskler