Merhaba kizlar,

Parfum arayisim suruyor... listem uzadikca uzuyor, ara ara bazi parfumlerin uzerini cizmeyi basariyorum ama malesef gun gecmiyorki listeye bir yenisi eklenmesin

Dedigim gibi parfum konusunda artik biraz daha seciciyim. Bir parfumun sadece guzel kokmasi artik bana yetmiyor... Kullandigim parfum bana herseyiyle yakismali

Suana kadar 4-5 parfum listemde ust siralarda kalmayi basardi ama daha henuz net birsey yok. Begendiklerimin cogu floral -oryantal yada vanilyali sekerli agir Parfumler.Durum boyle olunca listeyi dengelemek lazim diye dusundum ve Armani white , Armani She , Chanel chance gibi 4 mevsim 7/24 kullanabilicegim guzel ve dikkat cekici 2-3 parfum listeye eklemek istedim. ozelikle bu uc parfumu ornek olarak verdim cunku cok fresh kokulari pek tercih etmiyorum. Karekteristik agir parfumleri seviyorum ama ozel gece veya gunlerde kullanmak daha yerinde oluyor ve dozunada gercekten cok dikkat etmek gerekiyor.

Verdigim bu uc ornekte oldugu gibi 4 mevsim 7/24 kimseyi rahatsiz etmeden gonul rahatligiyla kullanabilicegim dikkat cekici guzel parfumler biliyorsaniz paylasimlarinizi bekliyor olucagim simdiden cok tskler.