Hanımlar merhaba, burada da 2 yıldır piyasada olan ama geniş bir kitleye ulaşmayı başarmış Dore'nin parfumlerini konuşalım..

Dore , diğer tum urunlerinin yanında en cok parfumleri ile ses getiriyor..

Birebir hem kendim hem de ailem ve cevremce kullandığımız icin ilk sozu ben alıyorum..

en iddialı erkek kokularından biri; La Rive Grey Point. koku itibarıyla inanılmaz kalıcı ve orijinal bir koku, kimileri yeşil Dunlop'a benzetse de kokusunu bence ondan cok daha farklı notalara sahip hoş bir erkek kokusu.
Kendi acıklamasında da 21. yuzyıl erkeğinin ve hayattan zevk alanların sembolu diyor
Koku;
davetkÂr ve cekici bergamot ve menekşenin karışımıyla acılır. Aynı davetkÂrlığı orta notada tazelik ve enerji ile birleştiren menekşe, yasemin ve elma ile devam eder. Sonda dinamik ve eğlenceli hayatın kapısını acan sedir ağacı, misk, vetiver yer alır.

Bir diğer beğendiğim kokusu; Play Up. bir koku bu kadar mı zaman gectikce değişip guzelleşir .. inanılmaz bir şekilde saatler gectikce hafifleyip cekici bir yumuşaklığa burunuyor koku, yuzunuzde bir gulumse yaratacak turde tatlı bir etkisi var bu kokunun, genelde genc beyler ve anneler oğulları icin tercih ediyor bu kokuyu ve tabii ki ben de eşim icin ..

Koku icerik olarak şoyle ;Rahatlatan ve serinleten etkisiyle mandalina,elma ve ananas yer alır ust notalarda,
Florental kokusuyla yasemin menekşe ve inci ciceği beyaz ve pembe biberle birleşerek orta notayı oluşturur,
Son notada enerji dolu kokusuyla karamel agar ağacı,tutsu,amber ve misk bulunur... Gercekten hoş bir koku, denemeye değer.