[h=2]Tesla Cybertruck uretimi 2023’un sonunda başlayacak[/h] Tesla tarafından 2019’da duyurulan elektrikli pickup modeli Cybertruck, uc yılın ardından merak uyandırmaya devam ediyor. Bir sure once Elon Musk, Teksas’taki fabrikanın 2023’un ortasında erken uretime başlayacağını soyledi. Yatırımcılarla konuşan Tesla CEO’su, “Cybertruck icin son aşamadayız” dedi.

https://shiftdelete.net/tesla-kamyonlarin-etkileyici-hizlanmalari-kameralara-yansidi İlk olarak 2019 yılında duyurulan ve on siparişlere başlayan Cybertruck, dort yıllık bir gecikmeyle pazara sunulabilir. Ancak bu, on siparişle 100 dolara Cybertruck rezerve eden yuz binlerce potansiyel alıcı anlamına geliyor.
Reuters’ın bu iddiasına henuz Tesla’dan yanıt gelmedi. Ancak Elon Musk’ın “erken uretim” icin 2023’un ortalarını işaret etmesi bu iddiayı destekler nitelikte. Yaz aylarında Teksas’ta başlayacak uretim, yıl sonunda ise seri uretim olarak devam ettirilebilir.

Peki siz bu konu hakkında ne duşunuyorsunuz? Goruşlerinizi yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı unutmayın.