Google, bu etkinliği her yıl gercekleştiriyor. Boylelikle Android telefon kullanıcıları, yılın en iyisini bizzat kendileri belirliyor. Dilerseniz lafı daha fazla uzatmayalım ve Google Play Store'daki etkinlikte aday olarak gosterilen oyunlara bakalım.
2022'nin mobil oyunu anketinde aday olarak gosterilen oyunlar:

Apex Legends Mobile Diablo İmmortal Rocket League Sideswipe MY HERO ULTRA IMPACT Kingdom Maker Ni no Kuni: Cross Worlds Gun & Dungeons Dislyte Tower of Fantasy Google tarafından yapılan acıklamalara baktığımızda; yılın oyunu etkinliği icin dokuz oyunun aday olarak gosterildiğini goruyoruz. Peki bu ankete nasıl katılacaksınız? Gelin şimdi de nasıl oy vereceğinize yakından bakalım.
Kullanıcıların Sectiği Oyun anketinde oy kullanmak icin yapmanız gerekenler:

Adım #1: Google hesabınıza giriş yapın. Adım #2: Buradaki bağlantıya tıklayın. Adım #3: Desteklediğiniz oyunun altındaki "Oy Ver" seceneğine dokunun. Anket sayfasında yer alan bilgilere baktığımızda; oylamanın 14 Kasım 2022'ye kadar devam edeceğini goruyoruz. Ayrıca oy verdiğiniz oyunu da bu tarihe kadar değiştirebileceksiniz. Google, kazanan oyunu ise 30 Kasım'da acıklayacak.
Peki sizin favoriniz hangi oyun?