RARE PEARLS:severek kullandığım koku.icerisinde tatlılık mevcut benimde onu sevmemi sağlayan bi tatlılık bu.pure poıson a benzetiyorum bu kokuyu.hoş ozel gun parfumu bence.ahh birde kalıcılık olsaydı tadından yenmezdi

RARE GOLD:sevemedim.yoğun cicek baharat kokusu gibi geliyo kullanan varsa lutfen kızmasın hacı yağı gibi de kokuyo

FAR AWAY:cok cok şeker vede cok cok hindistan cevizli pudra şekeri kokulu tatlı bi parfum elbetteki ağır ve bana gore değil.iceriği yoğundur kalıcıdır lutfen yazın sıkmayın şunu

FAR AWAY BELLA:klasiğinden farkı bunun daha ferah olmasıdır.iceriğindeki meyve kokusu parfumu cekici kılmış hoş ya ne diyebilirimki.ancak kalıcılık olarak pek iyi sayılmaz.hatta klasiğin topuğuna bile cıkamaz maalesef
SOFT MUSK:ıslak mendil kokusu diyorum ben buna

SIMPLY HER:Mmm benim kokum işte bu cokk tatlı cok cici meyvemsi ciceksi harika bir koku.kalıcılık konusunda aynı iltifatları edemeyeceğim cunku 2 saate kayboluyor ama olsun seviyorum tazelerim neyapayım seviyorum

SURRENDER:bu oyle bi koku ki ya seversin ya nefret edersin ben bi ara kullanılabilir bulmuştum ama sonra itici gelmeye başladı. cok cok ağır bi koku sınırlarımın dışında yoğun baharatlı şekerli...migreni olanlar uzak dumalı bence

TODAY:hanımeli kokuyo

TOMORROW:today mi tomorrow mu diye secim yapsam kesinlikle today derim.tomorrow cok ağır baharat ve meyve kokuyo baz notası şeftali alıyorum ben.kalıcılığı gayet guzel.kıyas yapıyorum today daha az kalıcılığa sahip benden soylemesi
TRESELLE:kadınsı...ciceksi baharatlı hoş bir koku diyebilirim.kalıcılığı iyi
FOREVER:yumuşacık bir koku missler gibi cok guzel.ciceksi meyveli az bişeyde baharat barındırıyor icinde.seviyorum bunuda
WISH OF LOVE:bilmiyorum benim aldığımdamı bi sorun vardı acaba. icinde ekşimtrak bişeyler var boyle tuhaf bi koku bozulmuş gibi ıyykk midemi bulandıran bi fazlalık bi yapaylık mevcut

KATE'S WORLD PRETTY GLAMOROUS FOR HER:komşumuzun kucuk kızından deneyip beğendiğim cok cici bi parfum

CITY RUSH:ağır bi koku,baş ağrıtacak cinsten diyebilirim.yine baharatlı az ciceksi ve kremsi bi koku diyebilirim ben buna.kalıcılık olarak iyi
PERCEIVE:bilmiyorum ya ben bu kokuyla anlaşamadım bir turlu gercekten ağır

CELEBRE:eskiden cok hafif miss gibi tertemiz kokmasına rağmen,artık bozuk meyvelerle suyun birleşimi gibi bi koku alıyorum.son şişeyi bitirene kadar catladım resmen.
INCANDESSENCE

LITTLE BLACK DRESS:vanilyalı baharatlı bi koku.avon her nekadar icerisinde hanımeli olduğunu iddia etsede alakası olmayan ama illede vanilyalı koku diyenlere budur diyeceğim parfumdur kendileri.guzeldir.şık seckin bir parfum fakat ben red dress i daha cok sevmiştim
ONLY IMAGINE:sevimli,hoş,kalıcılığı zayıf.kolonya niyetine kullanırım yanımdada gezdiririm diyenler kullanabilir zira sıktıktan yarım saat sonra eser kalmıyor
PUR BLANCA:icerisinde su varmış gul varmış

CHRISTIAN LACROIX NUIT:şampuan kokusu.blendax mı desem pantene mi desem ama bi şampuanın kokusunu alıyorum

CHRISTIAN LACROIX ROUGE:her iki ceşidide cok kalıcı oldu bende.buda guzeldir cekicidir.avon parfumlerinin bi ozelliği tene yakın durmasıdır,boyle etrafa yayılıp buram buram kokmazsınız sadece sizin yakınınızda olan insanlar alır kokunuzu.bu ikisi o katagoriden değiller,yayılır etrafa ama ağır geliyor işte bunye kaldırmıyor sevemiyorum

SECRET FANTASY STAR(acık pembe olanı):şekeri bol parfum.bana gore değil
PREMIERE LUXE:notalarına baktığımda hoş gelmişti.dedim manolyayı severim ben ne kadar kotu olabilirki?az kala sipariş girecektim iyiki girmedim.avon tester yollamış sağolsun.deneme fırsatı edindim.cok cok cok ağır 50 yaş ustu teyze kokusu diyeyim ama sarıldığım yaşlılardanda boyle tuhaf bi koku almak istemem ben

ASPIRE:sıcacık bi koku icinizi ısıtacak etkileyici bi kokusu var.cabotıne e benzettim.hatta kullanan arkadaşıma bizzat onaylattırdım cok andırıyo dedi.kalıcılığını cok yuksek bulmadım ama gun icinde bi kez tazelemeniz yeterli olacaktır
OUTSPOKEN BY FERGIE:bununda icinde bi ekşilik mevcut ama hoş bi ekşilik sevdim.fiyatına gore gayet iyi bi koku.avonda fiyat arttıkca kalitede artıyo diyebilirim.odunsu meyveli.
VİVA BY FERGIE:ferah diyebileceğim kalıcılığını iyi bulduğum kaliteli bir koku daha.cidden hoş.
CITY RUSH GLAMOUR:klasiğinden daha fazla sevdiğimdir.tercih yapacak olsam kesinlikle glamour derim.
denediklerim kullandıklarım hepsi bunlar birde erkek parfumleri var :
'' 015...015ATTRACT...INDIVIDUAL BLUE...JUST PLAY...FULL SPEED...URBAN EDGE...MY VIBE...SIMPLY HIM...PERCEIVE...SURRENDER ''
kardeşimin kullandıkları bunlar.iclerinden en sevdiklerim başta full speed ve 015attract.diğerlerini pek sevmiyorum ya cok ağırlar yoğun baharatlılar yada traş kopuğu gibi kokuyorlar

hepsi bu kadar arkadaşlar cok cok uzun oldu farkındayım ama paylaşmak istedim