Oncelikle artık orjinal parfumlerden cok Orjinal Tester diye sattıkları parfumlerin coğalması hakkında konuşmak istiyorum kızlar,
Artık o kadar cok coğaldı ki, internetten parfum almak icin arattığımda heryerde uygun fiyatlı testerlar karşıma cıkıyo..
Bunlar gercekten orjinal testermı? Eğer gercekse bu kadar orjinal testerlar insanların eline nasıl geciyoda onlarca testerı satışa sunuyolar? Bu konu hakkında bilgisi olanlar lutfen beni aydınlatabilirmi

Gecenlerde kampanyadan faydalanıp iki tane tester parfumu 150tl ye alıp denemek istedim, urunler beyaz karton kutusunda geldi uzerindede tester not for sale yazıyodu. Sonuc olarak parfumun şekli şemali kokusu falan bildiğin orjinal gibi yoğun kokuyo bana gore ama daha oncesinde bunların orjinallerini kullanmadığım icin testerla normal orjinal bir parfum aynı mı olup olmadığını ayırt edemedim kızlar
Daha once alıp deneyen oldumu aranızda kızlar bu satılanlar gercekmi değilmi bilen varsa paylaşsın lutfen

Bu arada benim alıp denediklerim Lancome-La vie est belle, Tom Ford-Black Orchid..