Arkadaslar bugun yine iki parfumeriye ugradim ve toplamda 6 Parfum denedim

ilk parfumeride tekrar T. Mugglerden Alieni denedim. Daha sonra gorevliye angeli merak ettigimi soyledim. Kadin basta Alieni begendiyseniz Angeli denemeyin dedi ve bana Roberto Cavallinin cok yakisicagini soyledi.Kadin parfumu koku kartina sikar sikmaz muthis bir koku ortaligi sardi. Ama ben dayanamadim tekrar Angelide denemek istedigimi soyledim ) tabi ondan sonra burun iflas etti. Gercekten de iki Parfumden sonra kokular birine karisiyor. Bu yuzden sonuc olarak sadece Alienin dogru secim olduguna karar verebildim. Neyse Ordan cikip temiz hava alip dolastiktan sonra Douglasin yolunu tuttum.

Burda Gorevliye acik ve net bir sekilde nasil bir parfum aradigimi soyledim )) Escada magnetizm cok sevdigimi ve ona benzer oryantal sicak cicek ve sekerli kokulari begendigmi soyledim. Kadin hemen Diesel Loverdosu denedinizmi diye sordu. Koku gercekten cok hosuma gitti.Ardindan Vera wang Princessi ve Escadadan Escada especially escadayi denememi istedi. Her iki kokuyuda ilk siktiginda cok begendim. Yanliz sadece Diesel Loverdose ve Alieni uzerimde denedim. Sonuc olarak ikiside gercekten cok hos kokular.
Benim parfumlerle aram aslinda fena sayilmaz birzamanlar parfum hastasiydim. Simdi bu merakim yeniden uyandi. Bu yuzden yeni ve ilgimi ceken parfumleri denemeye calisiyorum.

Bu arada Vera wang , especially escada, alien ve diesel loverdoseun d&p de varmi? ve nasil kokuyorlar?