Kızlar bugun nina ricci ricci,guerlain insolence,emporio armani diamonds,hugo boss deep red,dior midnight poison,burberry body,calvin klein beauty,estee lauder beyond paradise denedim bazılarını onceden bilsem de bugun tekrar denemiş oldum.
Ricci cok guzel orta kalıcılıkta bir koku. Ben beğendim. Ciceksi, biraz baharatlı sanki ama şekerli bir tarafı da var.
Insolence kesinlikle cok kalıcı ama hayatımın hicbir doneminde kullanmam ıhlamur gibi cok garip bir kokusu var. Hic beğenmedim.
Diamonds pudralı gibi hafif bende cok kalıcı olmadı temizlik kokusu gibiydi. Pek beğenmedim.
Deep rede bayıldım. Ciceksi koku pek sevmem ama bu baya guzel. Cok kalıcı değil ama ben beğendim.
Midnight Poison da asla kullanmayacağım kokulardan biri. Mentol gibi naneli bir kokusu var. Hic beğenmedim. Ben bayan parfumlerinde biraz şekerli tatlı kokular tercih ederim.
Burberry body cok ilginc bir koku. Neredeyse tuzlu diyeceğim. Mayhoş ekşi tuzlu garip bir koku. Cok hafif cicek, gul kokusu alsam da tarif edemiyorum. Beğenmedim ama cok kalıcı.
Beauty hoş hafif bir koku. Tenimde cok kalmadı ve bariz bir koku da alamadım. Hafif koku sevenlere.
Beyond paradise ciceksi meyveli cok bariz bir koku ben buradayım diyor.Bana ağır geldi. Buram buram kokmak isteyen ve cok kalıcı koku arayanlara tavsiye ederim.
Bugun 20 ml armani code tester parfum hediyem oldu. İlginc denk geldi bu kokuyu hic sevmem turuncgil iceren neredeyse hicbir kokuyu sevmem gerci. Ama cok beğeneni de var.