Arkadaşlar bir onceki konuda cok şikayet gorunce ben de boyle bir başlık acayım o zaman dedim cunku ben de yıllardır aynı şeyden şikayet eder dururum.
Oncelikle parfumeriye girersiniz,kafanızda bir koku yoktur sadece bakmak istersiniz ama kustah yılışık bir calışan gelir ve 'nasıl yardımcı olabilirim?' der. Ben genelde 'bakıyorum teşekkurler' deyip geciştirmeye calışırım ama o artık sizin demirbaşınız olmuştur gitmez yanınızdan, ustune ustluk ogun gayet pasaklı, sıradan alışveriş modundasınızdır ve size 'amaaaann varoş almicak gelmiş koku deniyor' modunda bakar. Bakışları gıcıklaşır vs. vs. sizin de alasınız,bakasınız bir daha da gelesiniz kalmaz.
Acık parfumculerde de 2 kokudan fazla deneyip almadıysanız satıcının triplerini yersiniz. Elinizde isimle gitmemişseniz git artık bakışları dikilir ustunuze.
Gecen douglas'ta başıma gelen olayı anlatayım, ben parfum denemeye bayılıyorum, ve eğer birşeyi gercekten beğenmişsem almayı da duşunurum ama denemelerdeyim daha ve en son kokuları deneyip 'şu nasıl kokuyor acaba?' diye gayet safca sorduğum satıcı kızın cevabı: -zaten bisuru parfum denediniz isteseniz de almaz burnunuz kokuyu dedi. -Ama ben notaalrını merak ediyorum soylerseniz dedim -Birsuru denediniz hanımefendi artık deneseniz de almaz dedi tekrar. Ve suratında 'bu mağaza benim' 'sen de geldin almayacaksın git işte uff' bakışı vardı. Kendimi dilenci gibi hissettim sanki yalvarıyorum birtane daha denesem diye.
Haaaa bu arada ordaki testerların coğunun bitmiş olması calışanların akşama kadar uzerlerine boşaltmalarından kaynaklanır kokuyu. Siz 1 fıs sıksanız gozlerine batar ama kendileri gozunuzun onunde bitirirler fıs fıs fıs..
Bir de giyimli kuşamlı bakımlı gelenlere yapılan farklı muamele var tabii... O an cast sisteminin parya sınıfından hissedersiniz. Alacaksanız da alasınız gelmez, cıkar gidersiniz...
Arkadaşlar, sizin şikayetleriniz,duşunceleriniz neler??? Nerde,hangi parfumeride nasıl bir muameleyle karşılaştınız? Burdan yazarsanız belki biryere varabiliriz. Anladım ki bizim gibi cok kişi var.
Parfum mağazalarında calışanlar/şikayetlerimiz/duşuncelerimiz/isteklerimiz
Parfümler0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Parfümler
- Parfum mağazalarında calışanlar/şikayetlerimiz/duşuncelerimiz/isteklerimiz