Bugun yine indirimde bir parfum aldim ama ozel parfum arayisim tabiki devam ediyor.
Bugun sade kendime degil erkek kardesimede parfum aldim.
Ben parfumu aldiktan sonra kenzo parfumlerini gordum hadi bir de bunu deniyim dedim. Normalde ben bu markayida parfum siselerinide hic sevmem.Ozeliklede sise dizaynlarina gicik oluyorum. Bu yuzden hic bir parfumunu denemedim.
Neyse Parfumu bilegime siktim sonra kardesime parfum bakiyim dedim erkekler bolumunu gectim.
Kardesime aldigim parfume bayildim. Bu parfumun kadinlar icin olaninida cok begeniyordum zaten hemde hafif olmasina ragmen.Parfum cidden okadar basariliki ama erkekler icin olanda mukkemelmis. Bittim parfume. Butun gun kokusu burnumda tuttu. Kendimi kullansam dedim ya. Super otesi birsey.
Yanliz sonra Kenzo amour'u surdugum bilegimi koklamadigimi hatirladim ve bir kokladim koku bastan berimi boyleydi sonrami boyle guzellesti. Acaba yanlislikla unutup uzerine farkli bir parfumu siktim.Yoksa Kardesime aldigim parfum degilmiydi burnuma gelen koku bumuydu yada parfumlermi karisti. O itici siseden boyle bir koku cikmasi mumkunmu ? yok bagimli gibi gunlerce okadar parfum denedim ya bende kafa yapti.Baska aciklamasi yok

Kenzo Amour kullanan yada deniyen arkadaslar kokusunu ve cevreye biraktigi etkiyi paylasirmissiniz?
Birde bir kac sene once Lolita Lempicka'yi kullanmistim ama koyu renkli eski 1997 versiyonunu.
2012 de ayni renk ve dizayn acik sisesi cikmis bugun gordum. Ayni isimle piyasaya surulmus ama aralarinda fark varmi bilmiyorum? Sanirim reformule edilmis olabilir. Eskisini cok begenirdim bunu kullanan varmi aranizda?