Auro Swarovski : Hafif bir koku.Beğendim.Ciceksi notalara sahip ama cok hafif hatta biraz sabunsuya kacıyor bile denebilir.Ama kalitesini belli eden bir koku, beğendim kullanıcam.Elimde kucuk bir testerı var.
Alien Thierry Mugler: Beklediğim gibi bir koku değil.Adına ve şişesine yakışır cılgınlıkta bir koku değil.Duz sade bir koku.Guzel mi?Evet gayet guzel.Ama cok pahalı bunun da parasına değmez.Yine elimde kucuk bir testerı var kullanıcam.Amber,yasemin ve odun kokuları karışmış bir koku.Ucuza bulunursa alınabilir kalıcılığı cok yerinde bir koku.
Aquolina pink sugar:Aşık olduğum parfum.Super super.Bunu alıcaktım ama kalmadığı icin başka kokuya yonelmek zorunda kaldım.Şeker gibi bir koku.Kalıcılığı harika bir gunde ikinci kere sıkmanıza gerek kalmıycak bir koku.Pamuk şeker cukulata en dipte de kahve gibi.Beğeneni de beğenmeyini de cok herkesin koklamasını oneririm .
Hypnotic Poison:Buna laf etmek bana duşer mi?Harika bir parfum.Sıcak notaları var.Beğeni de beğenmeyini de cok.Ben uzun sure kullandım ikinci şişede bozulunca yarısı cope gidince ve bu kadar da kullananı olunca yeni bir parfum arayışına duştum.Kalıcılığı super bir parfum.Aynı şekilde ikinci kere sıkmanıza gerek kalmıyor.Her tende farklı bir duruşu var cok guzel.Bol vanilyalı bir koku.Herkes hayatında en az bir kere denemeli ama taklitleri cok kotu..
Escada Sexy Grafitti:Bu kokuyu acık almıştım uzun sure de cok severek kullandım.Sonra acık parfum alerji yaptığından gerceğini almak istediğimde kaldırılmış bu koku onu oğrendim.Escada nın en iyi parfumu diyebilirim benim icin.Meyveli ve şekerli bir koku.Oneririm acık alabilirsiniz.
Calvin Klein Euphoria:Cok guzel bir koku.Ama cok kişi kullanıyo.Ben uzun sure kullandım sıkıyo bi sureden sonra.Top notası nar bu kokunun ben nedense nar kokusu alamıyorum.Gizemli bir kkoku diyebilirim.Ne şekerli ne odunsu ne baharatlı bilemedim ben ne olduğunu.Tek bildiğim guzel bir koku kalıcılıktan gecer not aldı,gayet başarılı.
Bvlgari Jasmin noir: Bu parfum hakkında cok yanılmışım.Arkadaşımla gece dışarı cıkıcakken bana sıktı pek beğenmemiştim en başta.Saat gece 1-2 gibiydi.Ertesi gun oğle vakti eve donduğumde evdekiler cok beğendi.Ben de beğendim gercekten .Annem habire ismini sordu.En sonunda da koklamaya gittik tekrar .Cok ağır ya yaşlı kokusu gibiydi.Belki kağıtta guzel kokmadı blimiyorum demekki durdukca guzelleşiyor.Kalıcılık guzel.
Miss dior Cherie:Amann tanrım bu kokuyu her gittiğim yerde nasıl genc kız kokusu olarak verebilirler?Karamel patlaşmış mısır falan kokmuyo bu koku.Resmen baharatlı bişey ya bu.Beğenene saygım sonsuz ama karamel yada popcorn kokmuyor bu koku uzgunum dior olmamış..
Marc Jacobs Daisy:Bu parfum de adından anlaşılıcağı gibi hafif bir parfum.Bana Laf etmek duşmez.Beğendim tabii ama cok hafif cok zengin olsam aynı anda 5-6 parfum kullanan biri olsam tabiki alırım .Hafif bir koku sevdim.

DKNY parfumleri:Tek şey soyliycem.Beğenmiyorum.
Narciso Rodriguez:Bu parfume laf etme şansım varmı? Cok guzel bir parfum bir o kadar da pahalı maalesef ki.Vanilya ve gul karışımı bir koku.Ozel bir parfum..
Prada Candy:Cok guzel ya.Bir iki ay icinde alıcam bunu para biriktiriyorum.Adından da anlayabiliceğiniz gibi şeker kokulu bir parfum.Cok acıklamaya gerek yok sanki.
Daha var sonra yazıcam siz sorunuz varsa sorun cevaplıyım cok parfum deneyen biriyim