Merhaba hanımlar,
Oncelikle trendyol dan burberry body intense edp 85 ml aldım. Kargom geldiğinde heyecanla kutuyu acıp, barkodu sorgulattım. Bi de ne goreyim parfum 2012 uretimli son kullanma tarihine sadece iki hafta kalmış. Bir yandan uzulerek, bir yandan sinirlenerek siparişi iade ettim. 10 gun sonra aynı parfumu mizu dan sipariş ettim. Siparişim bugun geldi, malesef yine aynı husran, bu da 2012 uretim .
Alışveriş yaptığım bu iki siteye de gayet guvenirim. Başka zamanlarda başka urun ceşitlerinde bircok kez alışveriş yaptım; urunler her zaman orjinaldi ve hep memnun kaldım. Ama bu parfum konusu cok canımı sıktı gercekten. Hic mi kontrol edilmiyor, aklım almıyor? Guvenilir diye bildiğim yerler bile boyle yapıyorsa....
Şimdi ben artık bunlara bile guvenemeyecek miyim? Ne yani durumu cakmayanlara bu urunleri mi kakalıyorlar? Ne kadar terbiyesizce bir iş ahlakı!!!Şikayetmi ve memnuniyetsizligimi kendilerine bir an once ileticem
Hanımlar peki siz hem orjinal, hem fiyat olarak uygun, hem de uretimi yakın tarih olan parfumleri nerden alıyorsunuz? Bana ne tavsiye edersiniz?