selam kizlar... uzun zamandir forum'u takip etmeme ragmen araniza yeni katildim

Tahmin ediceginiz uzere yardima ihtiyacim var

kisaca ozet gecmek gerekirse Parfum konusu bende eski bir takinti. Bu Parfum takintim yada tutkum bir ara duruldu hata bir donem unutuldu. Ama son bir kac senedir yine ara ara alevleniyor.
Donup dolasip hep ayni yere geliyorum. Sanirim bunda istedigim Parfumu bulamamamin etkiside var.
Bugun tekrar iki parfumeriye gittim ve bir kac koku denedim yanliz gorevli ellini hangi Parfume attiysa hayir o olmaz, onu kullanmistim, sunu arkadasim kullaniyor, bunu arkadasim almayi dusunuyor gibi bir durum oldu. Baktim boyle bir yere varamicam kizlara bir danisim dedim.

Aradigim parfumdeki ozelikler:
1. Kokusunu begenmem
2. Tenime yakismasi
3. afrodizyak etkili olmasi
4. Kalicilik
5. Kendini Hatirlatmasi
6. Rahatsiz etmemesi
7. Kesinlikle yakin cevremde kullanilmiyor olmasi

Gelelim en onemli ve kilit maddeye 7. Madde benim icin cok onemli cunku cevremde kullanilan ve gecmiste kullandigim bir parfumu tekrar kullanmak istemiyorum. Bazilarini belki ara ara degisiklik olsun diye kullanabilirim ama kesinlikle surekli kullanim icin farkli bir parfum ariyorum. Malesef begendigim bazi parfumler yakin cevremde kullaniliyor ve kesfedip almayi dusundugum 1-2 parfumude paylastigim bir arkadas farkli birsey aradigimi bilmesine ragmen saolsun benden sonra deneyip almayi dusundugunu soyleyince vazgectim.

Hata 4-5 farkli parfum ariyorum. Bunlarin icinden 1 tanesinin de imza parfumum olmasini istiyorum. Ve onunda cekici etkileyici olmasini istiyorum.

suana kadar kullandigim ve yakin cevrem de kullanilan veya kullanilmis olan parfumler:

Lancome Hypnose
Lancome Miracle
Gucci Rush
Chanel Coco Mademoiselle
Chanel Chance
Chanel Allure
Armani She
Escade Magnetism
Jean Paul Gaultier
Armani code
Ysl black opium
Chloe by Chloe