Slm kizlar su aralar indirim var ve ben bir kac parfum arasinda kaldim cok kararsizim oyuzden sizlere bir danisiyim dedim.
1. Armani code
2. Victor&Rolf Flowerbomb
3. YSL black opium
4. Dior Hypnotic poisen
5. Chloe
6. Valentino poudre
1. Aklimdaki ilk koku Armani code. Aslinda hic aklimda yoktu. Armani cok guzel bilindik bir parfum. farklilik aradigimdan yeni kokulara bakiyordum hep ama son donemde cikan bir cok parfum birbirine benzediginden oylesine armaniyi tekrar denedim. Tenime cok yakisti aklimi celdi ustelik vucut losyonu ile birlikte set halinde indirimde
2. Aslinda aklimdaki ilk koku Victor&Rolf Flowerbomb du kokusu sisesi herseyiyle cok begendigim bir parfum. Yanliz Kokusu Lancome la vie est belleye benziyor ve La vie est belle suan ellimde oldugundan Armani code almak daha mantikli geliyor
3. Black opium buda la vie est belleye benzetiliyor. Gecenlerde tekrar denedim bunuda. tarzlarinin benzedigini soyleyebilirim buda sekerli guclu bir koku zaten soyledigim gibi son donemdeki sekerli koku modasindan dolayi tum parfumler birbirini andirdigindan cok kararsizim
4. Dior Hypnotic Poisen sanirim bu parfum hakkinda yorum yapmama gerek yok suan icin alma olasigim en dusuk parfum cunku cok kullanilan bilindik bir koku. Yinede listeye ekledim.
5. Chloe bugun almasam birgun alicagim bir Parfum. Tarzi diyerlerinden farkli cok zarif ciceksi ve pudramsi her mevsim ve saate uygun bir koku oldugunu dusunuyorum. Hafif olmasina ragmen kendini fark ettiren bir koku.
6. Valentino Poudre bu parfumu havaalaninda freeshopta kesfettim fazla vaktim yoktu. Adindan anlasilcagi gibi pudramsi bir koku yanliz vanilyada iceriyor. Bu yuzden Hypnotic poisene cok benzetiliyor. Ama bu hafif bir ten kokusu benim cok hosuma gitti aklim bu kokuda kaldi ama malesef douglasda ve diyer parfumerilerde bulamadim. Sadece siparis verme sansim var. Yani tekrar deneme sansim yok. Ama ben kokuyu almadan bir kez daha denemek isterdim. Internete hakkinda fazla yorumda bulamadim. Eger aranizda deniyen kullanan arkadaslar varsa yorumlarinizi bekliyorum
Siz olsaniz hangisini tercih edersiniz kizlar?
Armani code/ Flowerbomb/ Valentino poudre...
Parfümler0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Parfümler
- Armani code/ Flowerbomb/ Valentino poudre...