"HİÇBİR ŞEY ÖYLE BİR GÜNDE OLMUYOR"
Tokuş, bu süreçte harcadığı çabayı da takipçileriyle paylaşmıştı. 44 yaşındaki Zeynep Tokuş, şunları söylemişti; "I?nanın hic?bir s?ey o?yle bir gu?nde olmuyor... Meyve ag?acı misal; emek istiyor, su istiyor, gu?nes? istiyor, budanmak istiyor, her s?eyden o?nemlisi zaman istiyor olgunlas?ıp meyve vermek ic?in." "Nihayetinde bir ku?c?u?cu?k tohum her bir meyvesinin ic?inde de tohum barındıran bir meyve ag?acına do?nu?yor mü do?nu?yor."

"Mesela bugu?ne kadar pratiğimde yu?zlerce kez du?s?tu?m. Hatta bugu?n bile kac? kere du?s?tu?m bilmiyorum... Ama yeni s?eyler denedim ve denemeye devam edeceg?im ins?allah. Her du?s?u?s?u?m beni bir bas?ka yere tas?ıyacak ve ben bo?yle bu?yu?yeceg?im, o?g?reneceg?im gelis?eceg?im, meyve vereceg?im. Yu?ru?meye devam, yolculug?un tadını c?ıkar."
Zeynep Tokuş ile eşinin yoga videosu gündem oldu"MUTLU EDECEK ROLLER GELİRSE DEĞERLENDİRECEĞİM"
Zeynep Tokuş, geçtiğimiz aylarda Arnavutköy'de bir mekanda arkadaşı ile sohbet ederken görüntülenmişti. Tokuş, oyunculuğa devam edeceğinin müjdesini vermişti:
Alıntı Metni

"MİNNETTARIM"
1998 Türkiye Güzeli Zeynep Tokuş hafta sonunu Antalya Kaş’ta geçirdi. Düzenlediği yoga kampında eğitim veren Tokuş,“Kışa girerken bu cennet vatanda, denizin tadını çıkarabildiğimiz, mis gibi kokusunu doya doya içimize çekebildiğimiz için minnettarım” dedi. Tokuş, sosyal medya hesabından da kamptan karelerini yayınladı. Hem denize giren hem de yoga yapan Tokuş'a yorum ve beğeni yağdı.

Zeynep Tokuş'tan zor hareket