Twitter’ı almasıyla birlikte destek verdiği kripto para Dogecoin’de de onemli bir yukseliş yaşanmasını sağlayan Elon Musk, satın alım anlaşmasının bir gereği olarak 9 kişilik yonetim kurulunu tamamen feshetti ve tek başına dumenin başına gecti.
“Bu durum gecici…” Musk, haberin yayılması ve paylaşılması uzerine ise atılan tweet’lerden birine de cevap verdi ve “Bu durum gecici…” dedi. Musk’ın feshettiği yonetim kurulu icinde CEO’luk gorevinden el cektirilen Parag Agrawal da bulunuyordu. Yeni yonetim kurulu konusunda detaylar ise bilinmiyor. CEO Agrawal, CFO Ned Segal ve genel hukuk danışmanı Vijaya Gadde’nin işlerine son verilmesinin ardında, Musk’ın bu 3 yoneticinin kendisini bilerek yanılttığı duşuncesine sahip olmasının yattığı belirtiliyor.
İcerik Denetleme Konseyi kuruldu Ote yandan yeni yonetim kurulu hakkında pek bir şey bilinmese de, Musk platformda kendi deyimiyle ozgur konuşmayı sağlama amacıyla eski ABD başkanı Donald Trump gibi bazı Twitter hesaplarının yasaklarını kaldırmayı amaclayan bir
“İcerik Denetleme Konseyi” kurulduğunu da belirtti.
Kripto para cuzdanı da geliyor Tum bunlarla birlikte Musk’ın Twitter’a bir kripto para cuzdanı da entegre etmesi bekleniyor ancak bu konuda resmi bir acıklama yok. Musk’ın son yıllarda onemli destekler vediği Dogecoin’de de Twitter anlaşmasıyla birlikte buyuk yukselişler yaşanıyor. DOGE gecen hafta anlaşma tamamlanmadan hemen once 0.06 dolar civarındayken bugun ise 0.14 dolara kadar yukselmiş ve %100’den fazla bir cıkış gostermiş durumda… Musk, Mayıs ayında 1 milyar dolar değere yakın Bitcoin satarken, Dogecoin satışında ise bulunmamıştı.
Dogecoin’i yukselten Elon Musk, Twitter yonetim kurulunu da feshetti
Kripto Haberleri0 Mesaj
●6 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Kripto Para Forumları
- Kripto Haberleri
- Dogecoin’i yukselten Elon Musk, Twitter yonetim kurulunu da feshetti