Tekirdağ'ın Ergene ilcesi Ulaş Mahallesi'nde ilerleyen işci servisinde dehşet anlar yaşandı. 45 işciyi fabrikaya bırakan şofor Sebahattin Epguler, otobusu yol kenarına cekerek bolgeden ayrıldı. Birkac dakika sonra motor kısmı tutuşan otobuste yangın cıktı. Yangını gorup ilk mudahaleyi yapan fabrika calışanları, itfaiyeyi arayıp yardım istedi. Kısa surede olay yerine gelen Corlu itfaiye istasyon ekipleri, otobusun tamamına sıcramadan yangını onledi. Ekiplerin yarım saat suren calışması sonrası yangın tamamen sonduruldu. Olayla ilgili konuşan otobus şoforu Sebahattin Epguler, “İşcileri bıraktıktan sonra aracı yol kenarına park ettim. Başka bir araca bindikten birkac saniye sonra arkamdan motor tarafı yanmış. Beni telefonla aradılar, ‘cabuk gel, araba yanıyor ’ diye ben de apar topar olay yerine geldim.” dedi. Yangının ne sebeple cıktığını henuz kestiremediklerini ifade eden Epguler, maddi zararın yaklaşık 700 bin lira civarında olduğunu one surdu. Yangınla ilgili jandarma tarafından soruşturma başlatıldı.