Acıklamalarıyla gundem olmasına alışık olduğumuz Zlatan Ibrahimovic, son sozleri ile yine tartışma yarattı. İtalyan devi Milan'da forma giyen ancak sakatlığı sebebiyle bu sezon henuz maca cıkamayan İbrahimovic, Fransız televizyonu Canal+'a acıklamalarda bulundu. Paris Saint Germain'den ayrıldıktan sonra Ligue 1'in ve Fransız futbolunun kotuye gittiğini soyleyen Ibrahimovic,
"Fransa'dan ayrıldığımdan gunden bu yana onlar icin her şey kotuye gitti. Fransa'da konuşacakları bir şey yok. Fransa'nın bana ihtiyacı var, benim Fransa'ya değil. Mbappe, Neymar ve Messi'ye sahip olmanız yetmez." ifadelerini kullandı.

Milan'a 2019/20 sezonunda donen Zlatan Ibrahimovic, gectiğimiz sezon kazanılan şampiyonlukta onemli bir rol oynamıştı. Sezonun tamamlanmasının ardından Milano ekibinden yapılan acıklamada ise İsvecli yıldızın dizinden ameliyat olacağı ve en az 7-8 forma giyemeyeceği belirtilmişti.

Ibrahimovic sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda konuyla ilgili,
"Dizimdeki şişlik 6 aydır var. Takımla son 6 ayda sadece 10 kez antrenman yapabildim. Her gun ağrı kesici alıyordum ve uyku duzenim yoktu. Sahada daha once hic bu kadar acı cekmemiştim. Emekli olmayacağım ve yakında doneceğim." ifadelerini kullanmıştı.