Antalya'nın Kepez ilcesinde bulunan guzellik merkezinde dolandırıcılık olayı yaşandı. 17 Ekim gunu yaşanan olayda, 25 yıllık kuafor Ahmet Karaarslan'ın guzellik merkezine randevu alıp gelen 2 kadın, saclarına kaynak ve ceşitli işlemlerin yapılmasını istedi. Kadınların talebiyle kuafor calışanları, yaklaşık 2 saat sonunda belirtilen işlemleri tamamladı. Kadınlardan 1'i arkadaşının da cantasını alıp,
'Dışarıda kahve iceceğim' diyerek kapının onune cıktı. Burada bir sure oturan kadın, daha sonra taksiye binerek kactı. Kacan kadının
'Ben kactım sen de kac' mesajı attığı arkadaşı, calışanlara odemeyi sonra yapacağını belirterek iş yerinden uzaklaşmaya calıştı.

İş yeri sahibi Ahmet Karaarslan'ın durumu bildirmesiyle adrese gelen polis, adı acıklanmayan kadını polis merkezine goturdu. İfadesi alınan kadın, ucreti 7 Kasım'a kadar getireceğini soyleyince serbest bırakıldı. Yapılan işlemlerin ucretinin 8 bin TL olduğunu belirten kuafor Ahmet Karaarslan,
"2 arkadaş gelip kaynak ve diğer işlemleri yaptırdı. Bunlardan biri kacarken diğerini yakaladık. Bunlardan şikayetci oldum. Paranın alınmasını ve cocuk esirgeme kurumuna bağışlanmasını istiyorum. Ben parada değilim. Meslek haline getirdiler. 20-25 arkadaşımın canı yandı. Başka kimsenin canı yanmasın istiyorum. Emek hırsızlığı bu. Burada emek var ve bunun calınmasını istemem." diye konuştu.