Ayakkabı ne kadar da onemliymiş meğer. İnsan bunu iş hayatına girdiği zaman anlıyormuş onu anladık Okula giderken bi’ cizme bi’ spor ayakkabı ohh derken işe girdik, yalnızca nikahlarda, akşam yemeklerinde maksimum 2 saat ayakta durabildiğimiz topuklu ayakkabılardan giyme zorunluluğu geldi bi’ anda. O kumaş pantalonun altına başkası guzel durmuyor arkadaş n’olursa olsun. Ama kimse bu kadın bunla nasıl yurur diye duşunmemiş 10-12 cm topukluları yapıştırmış. Bir model beğeniyosun gozun topuğa ilişiyor off nası yurunur bunla ya derken babet alınıp cıkılıyor. Ne kadar dirense de her kadın bir gun o topukluyla yurumenin acısını tadacaktır.
Sonra bi’ duşundum ben neden daha onceden giymemişim gunluk hayatımda diye cevabı cok basit rahatlık. Rahat olsun diye giymişim spor ayakkabılarımı kışın da duz cizmeleri hantal botları cekmişim ayağıma tum Bağdat Caddesi’ni gıkım cıkmadan turlamışım. Ne de yanlış yapmışım! Duz tabanlığa ramak kala evde topuklu terlik giymeye başlamıştım. Evde ne kadar yurursun ki. Yavaş yavaş topukluya adım attım bende onun da cok yukseğinin ayakta kemik, nasır v.b. ne kadar ayağı iğrenc gosterecek şey varsa ondan turettiğini oğrendim.Sonucu da Victoria Beckham’ın ki gibi bir ayak

İyiki birkac senedir dolgu topuklar moda da geciş surecim hızlandı. Buarada araştırdım ben aslında yarı doğru yapıyormuşum; ayakkabının modelinden once rahatlığı daha onemliymiş. Ben fazla rahata kacmışım, arada normal boylarda topuklu giymek gerekiyormuş.
Sonuc olarak genc kızların annelerine sesleniyorum kızlarınıza makul boylarda topuklu ayakkabı giymeleri icin izin verin Her şeyin fazlası zarar cinsinden ayak konusu da oyle. Buarada ayak bakımınızı da ihmal etmeyin arada bir yaptıracağınız pedikur hem sağlıklı hem de estetik bi gorunum verecektir. Ayak icin ozel olan kremler, peelingler de ayaklarımızı dinc tutar. Erkekler her konuda olduğu gibi bunda da cok şanslı sadece pedikur olayına acıklık getirelim. Pedikur sağlıktır, pedikur yaptırdınız diye light erkek olmazsınız merak etmeyin Kimseye soylemeden gizli gizli yaptırın da yeterki corabınızı cıkarmaktan cekinmeyin