merhaba
oncelikle erkeklerde olmak uzere ve bayanlarda yaşanan ayak kokusu ozellikle gun icerisinde surekli ayakkabı icerisinde olan kişilerde sık gorulmekle beraber bir cogumuz ayak kokusundan rahatsız oluruz ve bu yuzden ozellikle misafirlige gidecegimiz zaman sıkıntı cekeriz.yeni cıktıgınız duydugumuz aslında onceden var olan ama askeriyede deneme suresinde oldugunu ve sonucların olumlu yonde oldugunu duydugum bir urun cıktıgını soyleyecegim.sandıgım kadarıyla bu urunu kullanıp ozellikle uzun yola cıkan tır şoforleri guvenlik gorevlileri olumlu sonuc aldıklarından bahsediyorlar.bu urunu kullanan varmı burada bilmiyorum.biraz uzattıgımın farkındaydım ama bir giriş yapmam gerektigini duşundum.bu krem kucuk bir tup şeklinde ve yanında %100 pamuklu corapla satışa sunulmuş.ayak temizlenip parmak aralarına ve altlarına surup pamuklu corabı giyip 24 saat bekletiliyor.ve işlemden sonra tam 120 gun boyunca ayak kokusu cekilmiyormuş.krem bir kullanımlık anladıgım kadarıyla bu urunun koltuk altı vucut kremide var sanırım ayak ayaktaki kadar 120 gun degilde 30 gun falan suruyormuş etkisin.ben yazıyı buraya alayıp buyrun siz okuyun.
AYAK KOKUSU SORUNUNU KİMLER YAŞIYOR?
Yapılan ceşitli araştırmalar sonucunda 14-50 yaş arasındaki kadınların %48'i, 14-50 yaş arasındaki erkeklerin %70'i ayak kokusu sorunu yaşamaktadır.
AYAK KOKUSU NEDEN OLUŞUR?
Ayak kokusu probleminin en onemli nedeni bakterilerdir. Bakterilerin ayağa kontamine olması sonucunda gozenekler tıkanmakta ve normal ayak florasının bozulması sonucunda ayak kokusu yapan bakteriler on plana cıkmaktadır. Dolayısıyla ayak kokusu kacınılmaz bir hal almaktadır.
AYAK KOKUSU PROBLEMİNE COZUM NEDİR?
Bugune kadar uygulanan klasik yontem herhangi bir urun kullanarak ayak kokusunu bastırmak ve kullanılan urunun kokusunu on plana cıkarmaktı. Ancak artık 120 gune kadar etkili 'FcFootCare Ayak Kokusu Kremi' var.
AYAK KOKUSU SORUNU İCİN NEDEN F.C. FOOTCARE?
Cunku F.C. Footcare gozenekleri tıkamıyor terlemeyi engellemiyor. Tam tersine gozenekleri acarak terlemeyi kolaylaştırıyor. Bunun sonucunda da vucudun normal florası guclenerek ayak kokusu yapan bakterileri yok ediyor.
F.C. FOOTCARE NE KADAR AĞIRLIKTA SATILIR?
F.C. Footcare, 5 Gramlık tupunde tek kullanımlık olarak satılmaktadır.
'F.C. FOOTCARE AYAK KOKUSU KREMİ' KULLANIM ŞEKLİ
Ayaklarda gerekli temizlik yapıldıktan sonra, alt kısmına, parmak aralarına F.C FOOTCARE ince bir tabaka şeklinde surulur ve uzerine ambalajın icerisinden cıkan %100 pamuk corap giyilir. Uygulamadan 24 saat sonra corap ayaktan cıkartılmalıdır. Bu işlemden sonra kotu ayak kokusu 120 gun boyunca son bulacaktır.
FcFootCare Ayak Kokusu Kremi
Ayak Kokusuna Son!
Tek Kullanımda 120 gun etkili!
Krem + Ayak = Ayak Kokusu YOK!
Ayak kokusu sorununa bakteriler neden olur!
Ayak terlemesi, sağlıklı bir vucut fonksiyonudur!
Footcare, bakterileri hedef alıyor!
Footcare, 5 Gr'lık tupte satılır!
Footcare, ayak kokusunu yok ediyor!
Footcare'in yan etkisi yok!
Sizin ayaklarınız kokmayabilir, yarın kokmayacağına garanti veremezsiniz!
Footcare ile 24 saatte ayak kokusu derdine kesin cozum!
100% Pamuklu Corap hediyemiz!
Footcare, KDV dahil sadece 35.9 YTL. Hemen Sipariş verin. Birkac gun icinde urunumuz elinizde olsun, parasını Footcare size gelince verin. (alıntıdır)
henuz kullanmadım ama ozellikle eşimin ayak kokusu sorunu var.bu urunu onada anlatacam belki yararı dokunur bu urunun ne dersiniz?
bu urunu kullanan arkadaşlar varmı?
sevgiler....herşey gonlunuzce olsun..
24 Saatte Kesin Cozum 120 Gun Etkili
El ve Ayak Bakımı0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- El ve Ayak Bakımı
- 24 Saatte Kesin Cozum 120 Gun Etkili