evt kızlar benim ayak topuğum da iki tane siğil vardı bi tanesi oldukca buyuk ve ağrıyordu ustune basınca verrutol felan kullandım gecmedi bi kere yaktılar gecmedi hocaya gidecektim okutmaya gidemedim kaldı ceviz yağı aldım siğilim yandı yani hissediyordum yanmasını zor tutuyordum ayağımı icine iğne girmiş gibi kokunu kurutuyordu galiba ama 2 hafta denedim hic bi kuculme olmadı ama ustune basınca acısı azalmıştı ama hergun o acıyı cekemedim bıraktım aynı kaldı bi kac kez yolmaya kaltım yumuşatıp yoluyordum ama kokunu bulamıyordum onun siyah başı olurmuş galiba hic goremedim onu hep ustunu tekrar oruyordu tatile gittim denize 3 kez girdim ve sonuc mukemmel o dışarı doğru cıkıntısı olan siğilimi tabanımda zor goruyorum tatilden geldikten sonra farkettim bilseydim denizden hic cıkmazdım ama baya bi kuculme oldu yok denecek kadar oldu artık buna ceviz yağı yapsam gecirir umarım ya da eczaneden deniz suyu alıcam ve ayağımı onda bekleticem denize girme imkanı olanlar siğile cok iyi geliyor siğili olanlar denizden cıkmasınnn tamamen kaybolurr