Maybelline coloramanın ici simli olan tipte bir ojesini almıştım...rengin adı tutti frutti...rengi şişede lila gozukuyor ve icinde nokta nokta sim taneleri var.....neyse ben bu ojeyi tırnaklarıma surdum ve inanırmısınız 5 gun dayandı ve ben artık bugun sıkıldığım icin asetonla sildim...ve o kadar dayanıklı kalıcı cıktı ki asetona bile direndi..zor cıkardım valla...ve bu arada ojede cizilme soyulma da yaşamadım bariz şekilde...(elimi her zamanki gibi normal sıklıkta yıkamama rağmen)

Maybelline coloramanın butun yapısı simli olan ojeleri aynı şekilde dayanıklımıdır bilmiyorum ama benim aldığım renk boyle cıktı diğer simlilerini de deneyeceğim...coloramanın normal ve metalik renkteki ojelerinde aynı dayanıklılık yok...bu ici tane tane simli olanlar boyle dayanıklı sanırım
bu simli ojeler ortucu renkler değiller ama onu soyleyim baştan...eğer tırnağınızda renk bozukluğu varsa her zaman kullandığını ortucu renk ojenin uzerine koruyucu niyetine de surebilirsiniz..

genelde simli ojeler boyle oluyor sanırım..avondan da kac sene once yapısı bunun gibi ince ince sim barındıran bi ojesini almıştım o da oyleydi...aklınızda bulunsun kızlar