Buyuk hayal kırıklığı yaşıyorum... Şişelerine bayıldığım ve birkac sevdiğim rengini istediğim icin sipariş ettim. Kendi sitelerinde şu donem icin worldwide satış yokmuş, gittigidiyor'dan aldım ben de. Oradan ilk ve son oje alışımdır. Ojenin kendisinden midir yoksa cok fazla bekletilip satıldığından mı bilmiyorum, korkunc bir kıvamı var. 2. katta bile fırca izi kalıyor, inceltici ile adam ederim ama kokusu beni mahvetti. Sanki tum genzime tiner kokusu doldu, solunum sistemimi yaktı mahvetti, gozlerim hÂl yanıyor artık ne varsa icinde, berbat bir şey ben hicbir ojeden boyle rahatsız olduğumu bilmem. Allah'tan kızım yattı ve ben salonda surdum de ona gitmedi bu korkunc koku. Ustelik de 5 ayrı rengini aldım! İki rengini bayılarak aldım, az once surduğum de en guzel rengi Malibu Green'di ama hem kıvam, hem fırca hem de koku rezalet, şişeler ve renkler bu kadar guzelken iceriğin boyle olması beni uzdu gercekten. En fenası kokusunun bu denli yakıcı olması. Eminim bilmem kac kuruşa alınacak bir ojenin dahi boyle feci zararlı bir kokusu olamaz!
Neyse ki 2. tur Nfu Oh ojelerim de sorunsuz elime ulaştı da onlarla teselli buluyorum. Kelimelerle anlatılamayacak kadar guzeller. 3. bir tur da hediye etmek icin alacağım birkac tane. Ne varsa Kore'de var. Batı, kozmetik anlamında Uzakdoğu'nun yanında kalite olarak son derece amator kalıyor.