Merhaba arkadaşlar..
ellerim deterjandan falan cok kotu oluyordu benim.hani bilirsiniz catlak gibi,kumaşa falan takılır.aynen oyleydi.:1no2:sonrasında surekli nemlendirme ihtiyacı duyuyordum.buna rağmen cokta etkili olmuyordu.tv.de de izlemiştim daha once mayonezin ellere iyi geldiğini.kız kardeşimde deneyip cok faydası oldu deyince ben de denedim.:1hug:sizinlede paylaşmak istedim.eğer elleriniz benimki gibi deterjandan etkileniyor,catlat gibi oluyor,kumaşa takılıyor,yuzunuze,vucudunuza dokunduğunuzda ne kadar puruzlu ve sert olduğunu hissediyor ve artık surekli krem surmekten bıktım,yumuşacık olsun istiyorum diyorsanız deneyin derim.aynen krem kullanır gibi yapmanız yeterli.ben avuclarıma biraz alıp tıpkı krem surer gibi yapıyorum. yedirmeye calışıyorum.ozellikle puruzlu yerlere.birazcık bekletiyorum.sonra yıkıyorum.kurulayıp ardındanda bebe yağı suruyorum. :dance: dahada guzel olduğunu farkettim.:teytey: tek sorun mayonez kokusunu sevmemem.. :mymeka: ama guzel eller icin değer oyle değil mi..zemuszemus umarım faydası olur sizlerede..sevgiyle kalın...:1hug: