arkadaşlar ben gecenlerde burada gorduğum ojelerden gaza gelerek beğendiğim resimlerdeki ojelerin marka ve noları notedip alışverişe gitmiştim..
ve maalesef ki resimlerden beğenerek aldığım ojeler bende resimlerdekiyle tutarlı şekilde aynı rengi verseler de elime coğu yakışmadı husrana uğradım..
hatta bazıları elimi temiz ve bakımlı gostermek şoyle dursun parmakuclarımdaki koyulukları daha belirginleştirdiler ve oralara kan oturmuş gibi gosterdiler...
bir suru de almıştım...Allahtanki ojeler ucuz şeyler ama yaşadığım hayalkırıklığının boyutunu anlatamam...oje diye basite almamak lazım...
ve alışveriş yaparken oradaki renk kartelasına (hani şu plastikten tırnakların ustunu ojelerin renklerini tek tek boyamışlar ya...
onu elime tutarak baksaydım boyle husran yaşamıyacaktım..aman diyorum...
acı tecrubemden anladım ki ten rengi, sutlu kahve ve koyu kahveler bana gitmiyor..bu renkleri resimlerdeki beyaz eller uzerinde gorup beğenmek hatasına duşmuşum..benim elimin rengi buğday-sarı...esmerin acığı diyebilirim.... koyu renklerin hicbirisi gitmeyecek galiba...
cunku elimin renginden daha acık olan flormar plus quartz 010 iyi durdu sadece...daha denemediklerim var...