şimdiiiii yaşadığım bi durumu anlatacağım benzer bir şey yaşayan olmuş mu merak ettiğim icin.

ben top coat olarak golden rose quick dry kullanıyordum, cidden hızlı kurutuyor. sprey gibi falan bir şey değil bu, bildiğiniz şeffaf oje gibi duruyor ama oje surduğunuz tırnağınıza bundan surerseniz 1 dakikada falan kurutuyor, uyuduğunuzda yastık izi falan da cıkmıyor, oyle guzel bir şey. fiyatı da 3.5 tl.

bir ay once aldığım şişe bitti, ben de gecenlerde gittim yenisini aldım. denediğim tırnağımda, kurumadı. oje tırnağımın uzerine dokunmak icin 2 dakika falan beklemiştim oysa. şaşırdım. eski şişemin dibinde bir iki damla kalmıştı, ben de bir tırnağıma onu ve bir tırnağıma yeni aldığımı surdum. cidden cok farklı. sanki bu kurutucunun formulu bozulmuş. kokusu aynı orneğin, ya da yoğunluğu..

bunun uzerine aldığım yere gittim (metrocity golden rose kisoku), dedim bunda bir şey mi var falan, acaba formulunde vs bir değişiklik mi var. satıcı kadın bana deli muamelesi yaptı, sanki yalan uyduruyormuşum gibi davrandı vs vs. insan neden muşteriye boyle kaba davranır bunu da anlamam. oraya kavga etmek icin gitmişim gibi davrandı resmen. insan gibi gelmiş soruyorum bir şey mi var, bakın eski şişe boyle yeni şişe ise boyle diye, bana sen becerememişsin gibi şeyler soyledi. firma yetkilisini falan aradı, o da yeni şişe verin madem demiş, değiştirdi urunu. alır almaz onu da denedim, aynı. yani kurutmuyor. 2 dakika bekliyorum, oje vıcık vıcık, ıslak. bu durumda bunu bana vermenizin manası yok, inceleme icin firmaya gonderin falan dedim, neyse işte bu şekilde.

yani merak ediyorum golden rose quick dry kullanan ve kalitesinde, kurutuculuğunda bi fark yaşayan oldu mu son donemde. satıcı kadın bunu bir de kalın surmeme bağladı ama, yok gercekten alakası. eskisini suruyorum farklı, yenisini suruyorum farklı.

inşallah sadece bana bozuk bir versiyonu denk gelmiştir cunku ben normalde cok seviyorum bu urunu, performansına gore uygun fiyatlı. o bozulduysa yapacak bir şey yok sally hansen insta dri alacağım.