Tırnaklarınızın bakımını ne ile yapıyorsunuz.Benim tırnaklarım cok cabuk cansızllaşıyor ve kırılıyor

İnternette bikac araştırma yaptım bunun uzerine ve gercekten coğu markada bu konuyla ilgili guzel calışmalar var.Ceşitler baya fazla

Tırnakları benim gibi cabuk kırılanlar neler suruyor hangi urunleri kullanıyorsunuz.Tırnaklarımızı beraber uzatalımmmmm

Hevesimiz kursağımızda kalmasın artık

Ben bi kac internetten bulduğum tırnak bakım urunlerini paylaşıyım sizinle
FLORMAR OPTICAL WHITENER

Sararmış tırnaklara son !
Tırnaklarda sararmış goruntuyu notralize eden Optical Whitener tırnakların bakımlı ve canlı gorunmesini sağlar. Nemlendirme ozelliğine sahip icerikler ve formulundeki ozel optik bileşenler, tek bir uygulamada tırnak uzerinde transparan bir katman oluşturarak, sararmış tırnakları beyaz ve parlak bir gorunume kavuşturur, daha genc ve sağlıklı gorunmelerini sağlar.
NAIL CARE TOP FLUO

Parti zamanı !
Tırnaklarda floresan etkisi yaratarak, elmas parlaklığı verir ve manikurun daha uzun sure dayanmasını sağlar. Tırnağa uygulanan ojenin matlaşmasını ve soyulmasını engeller. Top Fluo uygulandığı anda tırnakta ışığın geliş yonune gore değişen yansımalar ve belirgin bir parlaklık oluşur.
4 IN 1 COMPLETE CARE
4 in 1 Komple Bakım, guclendirici, nemlendirici, sağlıklı uzatıcı etkisi ile tırnak yuzeyini parlatarak guzelleştirir. Kuruyan, kolay kırılan ve catlayan tırnaklara karşı etkili bakım sağlar.
Uygulamadan once tırnağın temiz ve ojesiz olmasına dikkat edilmelidir