HOŞGELDİNİZ

Eveeetttttt duşundum taşındım ve hem surduğum ojeleri,hem de daha farklı denemelerimi bir başlıkta toplayıp, kendimdeki gelişimleri takip edeyim diye sonuca vardım.

Bi başlık acmamın sebebi iddialı olmam değil,kendi değişimimi takip etmek istememdir.

oncelikle tırnaklarımı uzun goremeyeceksiniz cunku tırnaklarım yapısal olarak problemli,yeni bir ilca kullanmaya başladım işe yararsa uzama ihtimali olabilir.
tırnak problemime gelirsek;tırnaklarım azıcık da uzasa ucları kat kat kalkıp dokuluyor.
denemediğim urun kalmadı,en fazla sağladığım yarar %20 falan olmuştur şimdiye kadar.
bu son kullandığım ilac işe yararsa bi omur bile kullanabilirim.

Neyse ojelere gecelim:

Bu gorduğunuz ilk desen calışmam,yakaladınyakaladından aldığım ilk disclerimle yapıldı. You_know'un da benzer bir calışması var.ancak ben bunu yaptıktan bi sure sonra blogunu karıştırken gordum.

bu da ikinci calışmam:gabrini pasific 65 numara uzerine she beyaz ile yapıldı:

bu da yağmur damlacığı tarzı bir calışma:gabrini pasific 20 ile pastel 52 kullandım:

bu da oylesine yapılmış amator bir calışmamdı:

SAbırsızlıkla beklediğim born pretty diclerimle yaptığım ilk manikur(biraz zorlu oldu kabul etmeliyim) goldenrose 67 uzerine verita siyahla yaptım:

İşte boyleeeeee umarım zaman gectikce daha guzellerini goreceksiniz